Tudom nem az én dolgom, de engem annyira idegesít. Állandóan pofáznak órán, nem lehet az ilyen emberektől figyelni, de a tanári szóra sem hallgatnak. Fel nem tudom fogni minek kell állandóan beszélni. Szünetbe persze, ott én is beszélek. De amikor megy órán a duma, lehetetlen tőlük figyelni, amikor egy dogát írunk utána meg az a fél galeri 1-est kap akkor meg háborognak meg "lehet javítani?"
Titeket ez nem idegesít? Van olyan is aki full 1-es 2-es csak vihogni jár be a suliba a barátnőivel, speciel az ilyenek is állandóan beszélnek órán.
Mi a véleményetek?
2011. ápr. 12. 06:47
1/9 anonim válasza:
hát igen, csak beszéltek róla valamikor még a nagy liberalizmus előtt, de bizony a testi fenyítésnek meg lenne a hatása
itt is két nagy füles helyre tenne azonnal mindent, és onnantól kezdve minden órán csend lenne
2011. ápr. 12. 06:56
2/9 anonim válasza:
Csak téged zavar vagy többeket is. Valószínű van oszt.fő óra, ahol van lehetőség szabad témák megbeszélésére is.Hogy ne látszódj strébernek beszéld meg az oszt.fővel, hogy terítsétek ki a témát órán.
2011. ápr. 12. 07:52
3/9 anonim válasza:
Eddig 3 osztályom volt, ebből az utolsó 2 középiskolai és mindenhol voltak ilyennek.
A mostaniban nem csoda mert amúgy is alacsony a színvonal, de állítólag a többi osztályhoz képest jók vagyunk.
A tanár annyit tudna tenni hogy kiküldi őket óráról egy igazolatlannal együtt. Nálunk ezt nem nagyon csinálták mert sokan kibuktak volna a suliból miatta.
2011. ápr. 12. 21:20
4/9 anonim válasza:
69 % Már kiküldeni is nagy rizikó. Elcsavarog, elüti az autó, mert volt már rá példa és ki a hunyó az iskola. A szülő rábízta a gyereket és n em akadályozta meg abban, hogy a gyerek rosszat ne csináljon. Nagyon csavaros dolgok vannak és a helyzet már sok mindenben megváltozott. A pedagógia sem fejlődött az elmult 2o évben semmit /nem én mondtam/ tudományosan nem tágította ki a teret ,hogy hogyan tovább és egyre több az olyan probléma amiv el nem tudnak mit kezdenek a pedagógusok.Lásd a telefonproblémák. A társadalom igy ezt a problémát is ugy szeretné megoldani ,hogy a problémát gyökerestől "kivágja". Ettől még a probléma marad.
2011. ápr. 13. 07:30
5/9 anonim válasza:
én azt mondom, hogy egy "olyan" tanárnak ezt tudnia kellene kezelni, ennyi, ha meg nem tudja, nos az valóban a csődöt jelenti
2011. ápr. 13. 08:22
6/9 anonim válasza:
Nálunk van egy tök jó fej tanár, akivel az egész órát végig lehet röhögni, néha csak úgy beszélgetünk öt-tíz percet, és sokkal jobban haladunk a tananyaggal, mint ha mindenki csendben, karót nyelve, fásultan próbálna figyelni. Ezekkel a kis kitérőkkel mindenki érdeklődését felkelti, és kevesebben beszélgetnek órán, szerintem jó módszer. Mondjuk ha mások beszélgetnek, engem nem zavar, az ő dolguk, a padtársamat meg, ha éppen magyaráz valamit a tanár, lepisszegem, és meg van oldva.
2011. ápr. 14. 14:35
7/9 anonim válasza:
Engem is idegesít. Az osztályomban kb.: 3/4 ilyen. Rettenetesen zavar, mert az a pár ember aki tanulni szeretne, nem tud. Egyébként megnézheted, hogy ezekből a hülyékből mi lesz. Egy kis senki, akinek alig lesz fizetése, mert buta. Te azért hajtsd magad :) Gondolom, te nem ilyen vagy.
2011. ápr. 14. 17:56
8/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek belső ambíciója a tanulás, sokan csak úgy elvannak a sulikban az iskolakötelezettség miatt. Meg rengetegen nem úgy gondolkodnak, hogy a jövőjük a jelenük következménye, hanem a jó öreg "majd csak lesz valahogy" elv alapján.
2011. máj. 11. 15:14
9/9 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen osztálytársaim általánosban, pedig az egy elég jó hírű iskola, egyébként az egri EKTF gyakorló általános iskolája. Én meg azt nem értem, amikor szinte az összes osztálytársnőm úgy jelenik meg a suliban mint egy manöken, kifestve. Ezekre azt szoktam mondani, hogy a sminkkel tompítják a butaságot :)Egyébként szinte mindannyian rontottak. Aztán van az a kategória aki meg a tökéletesek közé tartozik, az ilyen buzgómócsingok akik jól sportolnak, tökéletesen néznek ki és még jól is tanulnak és tesznek az osztály ügyeiért, és mindenkivel jóban vannak. Na azoktól is agyvérzést kapok. Vannak azok akik szinte 8 év alatt semmit sem tanultak, azok akik dumálnak órán meg ilyenek, aztán meg év végén kicsit belehúznak és megkapják majdnem ugyanazt a jegyet amiért te egész éven át dolgoztál. Most megyek majd gimibe remélem itt már több normális lesz, nem ilyen gyökerek, akiknek nem tanították meg, hogy nem attól leszel te valaki mert a legmárkásabb telefonod van. Én sem vagyok stréber van olyan tantárgy amit a hátam közepére sem kívánok, és azokon pont odafigyelnék jobban órán, hogy megértsem de az ilyenek miatt nem tudok :) Meg némelyik úgy beszél a tanárokkal mint valami pokróccal, nem adja meg a tiszteletet és volt, hogy a rajz tanárunk sírva ment ki az osztályból, mert úgy beszélt vele az egyik ilyen gyökér. Egyébként szerintem ilyen korban a fiúk valamivel normálisabbak az én osztálytársnőim mind elszálltak maguktól csak azt nem tudom mire. A műkörmére??? WTF!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!