Mi a véleményed arról, hogy valaki nem hord nyáron bugyit?
én nem hordok bugyit, mert alsógatyát hordok.
Azon viszont szoktam filózni, hogy vajon mit csinálnak a csajok, akik nem hordanak, ha nedvesedni kezdenek ott alul. Lehet hogy átlátszik a nadrágon, vagy nem?
Hordok, mert zavaró, ha megizzadok és surlódik a combommal, vagy a szoknyámon/nadrágomon hagy foltot.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre és úgy kevébé lenne védett az alvázam.
OMG!
elég igénytelen dolog lehet, ha valaki nem hord bugyit.
Én egyedül otthon/pároméknál nem hordok bugyit, legyen tél, vagy nyár. Lenge szoknyácskát nem veszek fel, vannak jó bő otthoni nadrágjaim, így senkinek nem tűnik fel.
Utcára viszont kötelezően hordom, egyszer mentem el véletlen bugyi nélkül (annyira siettem), védtelennek éreztem magam, hiába nem látszott ki.
Addig nem zavar, amíg nem kell végig néznem más nemi szervét, mert kis pici szoknyát húzott vagy, mert hülye és felvillantja a szoknyáját másnak vitatkozás közben, hogy nyalja ki. (ebben volt részem bizonyos csoport részéről...)
21/L
nekem nagyon kényelmetlen, iszonyúan zavar. egyszer voltam bugyi nélkül egy fél napot, mert beledobtak egy medencébe és vizes lett és nem volt nálam másik és nem tudtam hazamenni még pár órát, hosszúnadrág volt rajtam,de úgy éreztem magam,mintha meztelen lettem volna...nagyon rossz volt :S
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!