Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy valaki nem hord nyáron bugyit?

Figyelt kérdés
Te hordasz nyáron bugyit?Ha nem, miért nem? Jó érzés bugyi nélkül lenni? Főleg azok válaszára lennék kíváncsi, aki nem hord bugyit.
2011. ápr. 9. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

én nem hordok bugyit, mert alsógatyát hordok.

Azon viszont szoktam filózni, hogy vajon mit csinálnak a csajok, akik nem hordanak, ha nedvesedni kezdenek ott alul. Lehet hogy átlátszik a nadrágon, vagy nem?

2011. ápr. 9. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hordok, mert zavaró, ha megizzadok és surlódik a combommal, vagy a szoknyámon/nadrágomon hagy foltot.

Mondjuk az is hozzátartozik, hogy nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre és úgy kevébé lenne védett az alvázam.

2011. ápr. 9. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Én hordok, csak kisebbet, mint télen, tehát pl tangát. Szerintem iszonyatos érzés bugyi nélkül lenni pl egy lenge cuccban, de akár nadrágban is. Ssajna volt már rá példa, hogy rákényszerültem, mikor az uszoda öltözőben eltűnt a bugyim, vagy a strandon beleesett a vízbe és nem tudtam a száraz cucc alá felvenni. Kínos, állandóan azt érzem, hogy alámlátnak. Ugyanakkor leülni se mertem sehova, nehogy elkapjak valamit.
2011. ápr. 9. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ha dolgozni megyek, akkor igen. Egyébként, nyáron, otthon nem. De melltartót sem. Csak egy szoknya meg egy póló van rajtam általában. ha meg néha néha kivillan az se baj, csak a párom látja.
2011. ápr. 9. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

OMG!

elég igénytelen dolog lehet, ha valaki nem hord bugyit.

2011. ápr. 9. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül otthon/pároméknál nem hordok bugyit, legyen tél, vagy nyár. Lenge szoknyácskát nem veszek fel, vannak jó bő otthoni nadrágjaim, így senkinek nem tűnik fel.

Utcára viszont kötelezően hordom, egyszer mentem el véletlen bugyi nélkül (annyira siettem), védtelennek éreztem magam, hiába nem látszott ki.

Addig nem zavar, amíg nem kell végig néznem más nemi szervét, mert kis pici szoknyát húzott vagy, mert hülye és felvillantja a szoknyáját másnak vitatkozás közben, hogy nyalja ki. (ebben volt részem bizonyos csoport részéről...)

21/L

2011. ápr. 9. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Rajtam mindig van bugyi, csak fürdéshez veszem le :) Még aludni sem tudok nélküle. Én utálok bugyi nélkül lenni. Egyébként szerintem gusztustalan, ha valaki szoknyát bugyi nélkül felvesz, akár otthonra, akár utcára. Ha nadrággal veszi fel, akkor az még elmegy...
2011. ápr. 10. 00:14
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem nagyon kényelmetlen, iszonyúan zavar. egyszer voltam bugyi nélkül egy fél napot, mert beledobtak egy medencébe és vizes lett és nem volt nálam másik és nem tudtam hazamenni még pár órát, hosszúnadrág volt rajtam,de úgy éreztem magam,mintha meztelen lettem volna...nagyon rossz volt :S

20/L

2011. ápr. 11. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Otthon soha, melltartót sem, bő nadrág+póló. Kivéve "azokon a napokon" Lakáson kívül mindenhova szigorúan. Otthonra a kényelem a lényeg, nem? Szellőzik, főleg kánikulában nagyon jó.
2011. ápr. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!