Ha van pénzük iPodra és mini hangszórókra, fülhallgatóra nincs?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem begyöpösödött öregasszony vagyok, 13 éves lány vagyok. Én is imádom a zenét, szeretem megosztani is, bizonyos szinten.
Ma utaztam buszon, és nem értem, hogy miért hallgatják egyesek eSPé és hasonló minőségű előadóművészek slágereit egyedül, fejhallgató nélkül, mini hangfalakon-.-" Ezt a jelenséget már sokszor láttam, de a mai napig nem értem. Ha van pénze iPodra meg mini hangfalra, egy fejhallgató luxus lenne? Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 2. 22:49
1/6 anonim válasza:
Ez buszon metrón, vonaton, villamoson pofátlanság is. Hallgatssa maga, de ne úgy hogy több kilóméterre is hallják az emberek. A másik meg az hogyha a füllhalgató a fülébe van, de még a 3. ülésen is lehet hallani amit az első ülésen hallgatnak. Bosszantó tud lenni. Főleg ha valakit nem érdekel az SP, meg a Justin Bieber, Meg a fluor
2/6 anonim válasza:
tudod, olyan "menő"... ezek ellen nincs mit tenni. idegesítőek. de ha cigány hallgatja csak simán a telefonról akkor ugye lopott telefonhoz nem jár fülhallgatóó..
3/6 A kérdező kommentje:
De én is az úgymond "elkényeztetett kölykök" közé tartozom, mindenem megvan, köztük az iPod hangszóró is, de az azért, hogyha otthon/barátaimnál vagyok. Nem arra van, hogy a buszon hallgassunk vele.
2011. ápr. 2. 23:13
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van ez más városokban, de nálunk a buszokon az ablakra van ragasztva a szabályzat, hogy mit lehet, és mit nem. És világosan le van írva, hogy zenelejátszó eszközt mások által hallhatóan üzemeltetni nem szabad. (Ettől függetlenül sokan tesznek rá magasról.) Szóval ha azt vesszük, a sofőrnek kéne lerendezni a dolgot, illetve az utasoknak a sofőrnek kéne szólni. Más kérdés, hogy nem irigylem szerencsétlen sofőröket, hogy az ilyen idiótákkal kell harcolniuk.
5/6 anonim válasza:
A tömegközlekedésen való bunkó modor mindig is divat volt. Várd ki hogy legyen jogsid, autód aztán hallgathatod a saját znédet fülhallgató nélkül :9
6/6 anonim válasza:
Én egyszer tanuja voltam egy esetnek, nem ipoddal, mert azt simán ellopnák, mivel drága, hanem valami gagyi mp3-al max hangerővel hallgatja a csaj a tucctucc zenét, a villamos vezetője kijön és ordibál vele hogy már másodjára szólt és ne kelljen mégegyszer, az meg szarik rá és a barátnőivel kiröhögi. Csodálom a sofőr türelmét, én biztos lekevertem volna neki egyet, ha engem basztatnak 8-10órás műszak után, úgy hogy az még szabályellenes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!