Mit szoktatok csinálni, ha unatkoztok?
ne vedd sértésnek, de értelmes ember nem unatkozik !
persze ha rovid unatkozásra gondolsz, mint például várni a buszra vagy várni az orvosi rendeloben, akkor az mp3 lejátszót tudom ajanlani :-))
olvasás, netezés, filmnézés, főzés, tanulás, zenélés, rajzolás, dohányzás, ivás.
ezek közül opcionálosan legalább egyet lehet csinálni bmilyen helyen és időben.
pl ha tudod, h várakozni fogsz vmire, akkor könyv, ha otthon vagy, akkor net, ha ismerősnél, akkor ihatsz, ha utcán vagy, akkor gitározz, hátha dob valaki a kalapodba :D
hú, rengeteg mindent. ha unatkozok az általában azt jelenti, hogy van időm és ezt kihasználom.
keresgélek új zenéket, ismerkedek új stílusokkal. netről ennyit,mert amúgy a gép tesz unalmassá:'D
szóval ezen kívül megszépítem magamat legalábbis teszek érte,hogy úgy érezzem. :D
elhívom a barátokat, sétálok, bevásárlok.
olvasok,filmet nézek, tanulok..
fényképezgetek, kint vagyok csak úgy az udvaron...
rendet rakok a szobámban,kitakarítom, megszépítem a környezetemet. iszonyatjó érzés tud lenni:'D
dekorálok a szobámba, új rajzok,festmények a falamra.
kihasználom, hogy kreatív vagyok: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!