Mit vagy miket vegyek nőnapra a 17 éves barátnőmnek?
virágot
ha azt nem tudsz mert messze mész hozzá/nincs virágos a közelben/akármi,akkor csoki
Részben én is ezekre gondoltam, de mivel nagy "Ferrarista" arra is gondoltam hogy megveszem neki a nem túl olcsó Ferraris táskát (23.000FT.)Akkor szerintetek ez túl nagy ajándék lenne, maradjak a csokinál meg a virágnál??
Eddigi válaszokat nagyon köszönöm!!!:))
Szép gondolat mindenképp. Te tudod, milyen ajándékozási szokásaitok vannak, mi fér bele (arra is figyelni kell, hogy ne adj nagyobbat, mint amit ő viszonozni tudna hasonló esetben). Szülinapja/névnapja mikor van? Mert ugye ez egy ajándékötlet, amit érdemes "tartogatni".
Egyébként te döntesz.
Nőnapra nem igazán szokás nagyobb dolgot venni, csak virágot/édességet. Ez csak egy kis figyelmesség, erről is szól ez a nap.
Amit te szeretnél venni, hát szerintem az inkább szülinapra, Karácsonyra való. Vagy akár névnapra, ha az esetleg közelebb van.
Akkor szerintem tényleg maradok a virágnál, meg a csokinál. Születésnapja meg nyáron lesz,ősszel a névnapja, és majd megkapja tőlem akkor:))
Válaszokat köszyy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!