Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez most miért annyira nagy dolog?

Ez most miért annyira nagy dolog?

Figyelt kérdés

ovis korom óta nem hordok bugyit (nincsenek anyagi gondok xD) és ezzel semmi gondom nincs. eddig nem volt baj mert nem vették észre de most hogy már egy melltartót is hordhatnék nehezebb eltakarni az eltakarnivalót. be is ütött a baj tegnapelőtt amikor az egyik lány észrevette hogy se bugyit se melltartót nem hordok. ő ugyan nem szólt senkinek de a tekintetéből a többiek rájöttek hogy mit néz. jaj utána elkezdték hogy "mérnem takarom el ezeket" meg "nincs rá pénzetek". egész órán erről ment a téma sőt a nap végéig. szünetekbe is nekemjöttek mindenféle kínos kérdéssel de sikerült hárítanom őket. de nagy jaj volt nekem tegnap. a fiúk is rájöttek erre és egész végig engem kukkoltam az öltözőben. az egyik annyira vakmerő volt hogy berohant és lerántotta a nadrágomat és elkezdi "ezen tényleg nincs semmi biztos azért" de befejezni már nem tudta mert teljes erőmből kilöktem az ajtón. meg is nyugodtam volna ha az ajtó mögött nem lett volna ott az összes fiú. azok a bámész tekintetek brrrr! az incidens után a barátnőmmel elintéztük amit kell. kaptak is az ofőtől :D. ez persze nem változtat semmin mert ugyanúgy melltartó meg bugyi nélkül fogok járni. nem értem mi ebben az egészben annyira hűű de nagy szám?

14l

2011. febr. 26. 16:10
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
az hogy még nem voltál szerelmes az egy teljesen más dolog.de az hogy nem hord bugyit,az már higiénia kérdés is.
2011. márc. 31. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!