Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez most miért annyira nagy dolog?

Ez most miért annyira nagy dolog?

Figyelt kérdés

ovis korom óta nem hordok bugyit (nincsenek anyagi gondok xD) és ezzel semmi gondom nincs. eddig nem volt baj mert nem vették észre de most hogy már egy melltartót is hordhatnék nehezebb eltakarni az eltakarnivalót. be is ütött a baj tegnapelőtt amikor az egyik lány észrevette hogy se bugyit se melltartót nem hordok. ő ugyan nem szólt senkinek de a tekintetéből a többiek rájöttek hogy mit néz. jaj utána elkezdték hogy "mérnem takarom el ezeket" meg "nincs rá pénzetek". egész órán erről ment a téma sőt a nap végéig. szünetekbe is nekemjöttek mindenféle kínos kérdéssel de sikerült hárítanom őket. de nagy jaj volt nekem tegnap. a fiúk is rájöttek erre és egész végig engem kukkoltam az öltözőben. az egyik annyira vakmerő volt hogy berohant és lerántotta a nadrágomat és elkezdi "ezen tényleg nincs semmi biztos azért" de befejezni már nem tudta mert teljes erőmből kilöktem az ajtón. meg is nyugodtam volna ha az ajtó mögött nem lett volna ott az összes fiú. azok a bámész tekintetek brrrr! az incidens után a barátnőmmel elintéztük amit kell. kaptak is az ofőtől :D. ez persze nem változtat semmin mert ugyanúgy melltartó meg bugyi nélkül fogok járni. nem értem mi ebben az egészben annyira hűű de nagy szám?

14l

2011. febr. 26. 16:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

16:37 képzeld olyan helyekre nem ülök ahol felfázhatnék.

iskolába is párnát hordok és azon ülök. nadrágból meg pólóból is olyat hordok ami évszaknak megfelelő. szerencsére még nem vagyok annyira elkényelmesedve hogy léptem-nyomon le kelljen ülnöm.

16:38 ha annyira butának tartasz miért avatkozol a buta gyerek dolgába? játszon csak a csőre töltött puskával hátha lelövi magát blablabla...

2011. febr. 26. 16:46
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
kamu
2011. febr. 26. 16:50
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

Biztos,hogy kamu.

1. ovodában szóltak volna a szüleidnek

2. a szüleid NEM hagynák hacsak nem bolondok,de kétlem.

másrészt pedig a tanácsadó nem a női menszesszel foglalkozik,az inkább a nőgyógyász vagy védőnő foglalkozik ezzel,de ők se mondhatják ezt meg,mert nem lehet kiszámítani..nekem például folyásom is alig volt,észre se lehetett szinte venni,mellem sem volt még és hoppá egy nagy teljesen átázva értem haza..utzána kezdett nőni a mellem stb. szóval ez mindenkinél más és nem tudja kiszámolni SENKI!

3., látszik,hogy teljesen kamuzol,mert össze-vissza magyarázol és az helyett,hogy leírnád az igazat,más szavába kötsz bele és tereled a szót és butaságokat írkálsz.

Miaz,hogy 1-osztálytól SENKISEM vette észre,hogy nem hordasz bugyit??

Pl 7.osztályban,mikor öltöztetek senki nem vette észre,hogy nincs rajtad bugyi.

Ennyira unatkozni..inkább kösd le magad mással,mint a kamuzással..

2011. febr. 26. 16:53
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha már egészen kicsi korod óta nem hirdasz bugyit, akkor nem most vették volna észre a társaid ezt, hanem még elsőben. Tesi órákra hogy öltöztél át, hogy senkinek nem tűnt fel? A melltartó még hagyján, nekem is van hogy elmegyek valahova anélkül, fiatal vagyok, a melleimnek még van olyan tartása, hogy ne legyen ronda, és nem is olyan nagyon kényelmetlenül érezzem magam, de pl necces helyzetekben (hideg-meleg váltakozás), egy feszülés pólóban én sem tenném ki a lábam melltartó nélkül vagy legalább egy sport top nélkül. Ha 14 évesen nem hordasz melltartót az még rendben van, sok leányzónak teljesen fölösleges még is hordja, mert "menő".

A bugyi viszont teljesen más téma, az alapvető higiéniához tartozik. Sokkal könnyebben szedhetsz össze bugyi nélkül mindenféle fertőzéseket, könnyebben fázol fel, könnyebben tehetsz szert mindenféle érzékenységre, irritációra, de még azt is megkockáztatom, hogy esetlegesen sokkal kevésbé leszel érzékeny mint bárki más, és ez bizonyos helyzetekben nem túl jó. A nadrágoknál általában, pont középen van egy varrás, ami nem tudom mennyire nyújthat kényelmes élményt bugyi nélkül, de nem is szeretném megtudni, viszont azt eltudom képzelni hogy ez olyan inger alatt tartja a nemi szervedet ami majd később fog visszaütni a nemi életedben. Érzéketlenebb leszel az érintésre stb... Természetesen ha neked bugyi nélkül jó, hát járjál bugyi nélkül, a te dolgod, csak ne várd el másoktól, hogy természetesnek tartsák, amikor nem az!

A mestruációt pedig valóban nem tudja előre kiszámítani senki. Én is későn érő típus vagyok, a menzeszem még is 11 éves koromban jött meg, amikor még se csípőm nem volt, se mellem, még igazán szőrösödni sem kezdtem, csak "nyomokban"! Szerintem még valami durvább hormon vizsgálatok után is lehetetlen lenne megjósolni, hogy mikorra várható.

2011. febr. 26. 17:37
 25/31 A kérdező kommentje:

oks akkor felejtsétek el a kérdést

remélem mostmár jobb

2011. febr. 26. 18:30
 26/31 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy medsértodve?Kérdeztél,válaszokat kaptál,tetszik vagy nem tetszik,tényleg buta vagy!
2011. febr. 27. 13:18
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Barna bőrű-e vagy?
2011. febr. 27. 23:54
 28/31 anonim válasza:

Omg...

ekkora kamut...

bár,ha nem kamu,akkor komoly gondok lehetnek otthon.

2011. márc. 5. 13:54
 29/31 anonim ***** válasza:
tényleg ne haragudj, de ez abnormális dolog! hogy tudsz úgy átöltözni pl. tesiórára, hogy kivan a ... mindened, és ezt a többiek is látják? bocs de nem értelek... és nem azért írom, hogy cikizzelek...
2011. márc. 10. 17:48
 30/31 anonim válasza:

Szerintem ezzel nincs semmi baj. Minden ember különleges valamilyen szempontból. Ő nem hord bugyit, én például még soha nem voltam szerelmes. Az elmúlt hetekben döbbentem rá a dolgokra. Most kezdenek tetszeni a srácok, pedig 20 éves vagyok. Vannak homokosok is. Mindenki más a többi embertől. Ő ebben más. Ezt el kellene fogadni, és nem pedig kicikizni.

Bár nekem a tesiórák miatt sántít egy picit a dolog.

2011. márc. 26. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!