Fiatal lányok! Ti milyen gyakran ölelitek meg a legjobb barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Főként 18-22 évesek vélemény érdekelne, de írhat bárki.2011. febr. 6. 11:50
11/15 anonim válasza:
Akkor ha valamilyen ünnep van (karácsony, szülinap, névnap), vagy ha valamelyikünknek sikerült valami. Már nagyon régóta vagyunk legjobb barátnők (kb.: 8-9 éve) és még soha nem veszekedtünk (kisebb nézeteltérés sem volt), de nem is nagyon ölelgetjük egymást. De mindent megosztunk egymással.
12/15 anonim válasza:
Mi a barátnommel 20éve vagyunk barátnok.2nap van koztunk (mind2en bika lányok vagyunk), 1szobán fekudtek az anyáink szulés után,a névnapjaink kozt 4nap van.Ez szerintunk vmi isteni jel...sokszor viccelunk vele,hogy a halálunk kozt meg 3nap lesz. Nem vagyunk olelgetos tipusok,de azért karácsonynál meg szulinapnál gyakrabban oleljuk meg 1mást.
13/15 anonim válasza:
Először azt olvastam, hogy hányszor ölitek meg.... Olvassátok el a válaszokat ölitekkel, vicces lesz.
14/15 anonim válasza:
én mondjuk 14 vagyok de soha nem ölelgetem. Megteszi más.
15/15 anonim válasza:
Legjobb barátnőm nincs, 2-3 közeli barátnőm van. Nem nagyon ölelgetjük egymást, talán csak akkor, ha hosszú idő (több hónap) után találkozunk újra. Puszit adni is csak születésnap, névnap, egyéb esemény alkalmával szoktunk. De ettől függetlenül jóban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!