Mi a helyes reakció egy nőtől ha egy pasi a pl. : fenekét dicséri?!
Azt kell mondani, hogy köszi tudom, mert a féltékeny, kisportolt pasimnak is tetszik, ráadásul ő még az eszemet is szokta dicsérni.
Vagy azt, hogy nekem is tetszik ezért szoktam szabadidőmben a kezemen ülni.
lehet, hogy én túl merev vagyok, de ez szerintem nem a kedves, intelligens bókok közé tartozik egy idegentől. Ha a barátom mondja, vagy a haverom, akkor jöhet a kedves mosoly, a puszi, stb.
Én nagyon nem örülnék, ha ezt egy idegentől hallanám. (főleg olyantól, akitől a kedvesem függő helyzetben van, mert még el sem küldhetem a fenébe)
Ebben a helyzetben, ha máshogy bókol (kedves, szép, aranyos, bájos vagy, stb.), azt lehetett volna mosollyal, köszönömmel fogadni.
Ebben az esetben a megjegyzést valószínűleg ignorálom, magamban pedig azt gondolom: hülye bunkó...
Az előző vagyok :
Olvasva az előző hozzászólásod : a barátod főnökétől azért elég merész gesztus volt, szóval a leghelyesebb ilyen esetben, ha meg sem hallod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!