Van itt olyan, aki még életében nem lopott?
Figyelt kérdés
De tényleg semmit, egy csokit a boltból vagy egy radírt az osztálytárstól sem?2011. jan. 28. 16:13
11/16 anonim válasza:
Szégyellem, de loptam, vagy 6-7 éves lehettem, ma 60 vagyok, a szomszéd Bp-en dolozott anno. Nos ki lehet számolni hányat írtak akkor! Mi is szegények voltunk, ők is, de megtetszett az új gyönyörű zsebórája, amit egy szögre szokott akasztani amikor megjött falura, kéthetente. Át szoktam hozzájuk menni, mivel volt két kicsit időssebb lánya, egy iskolába jártunk. A lényeg egy óvatlan pillanat és leemeltem a vekkert, gyorsan haza, otthon titokban nézegettem este. De ! Apám észrevette, persze azonnal vissza kellet vinnem, bocsánatkéréssel, rettenetes szégyenkezés közepette! Aztán haza, olyan verést nem kívánok senkinek, mint amit kaptam, jogosan nadrágszíjjal! Megérdemeltem, visszanézve ha rágondolok még ma is szégyellem!
12/16 anonim válasza:
ma 17:18
LoOoL :D nekem is csak toll maradt nálam xD
13/16 anonim válasza:
Olyan előfordult hogy toll vagy füzet nálam maradt vagy szerszám, de amikor észrevettem akkor visszavittem.
Szándékosan nem tettem el semmit.
20F
14/16 anonim válasza:
Nana, mielőtt még elkezditek verni a melletek, hogy 'énmég soha semmit nem loptam' egészítsük ki csak azokkal hogy:
- soha nem tettél vletlenül zsebre egy tollat?
- fizettél a vindózért a gépeden? és minden nem ingyenes programért?
- fizettél a zenékért miket hallgatsz?
- fizettél a filmekért amiket letöltesz, megnézel?
- és stb stb stb.
mert ezek sem ingyenes termékek ám, amik csak úgy járnak. attól hogy nem mész el a boltba és onnan hozod el, ugyanolyan lopás. Függetlenül attól, hogy utána nem kell senkinek a szemébe nézned, és senki nem kéri számon.
15/16 anonim válasza:
Igen, a boltban is ugyanúgy ottmarad egy alma, ha azt ellopták!!
16/16 anonim válasza:
Én még nem loptam.A lopás számomra az ,hogy más tulajdonát kívánom.Én sose kapok meg semmit az utóbbi időben,és ahhoz képest ,hogy minden osztálytársamnak kinyalják a p*csáját ,én sose kívántam meg senkinek se a telefonját, se a biciklijét, semmilyen olyan dolgot ami nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!