Kit nevezünk rajnak? Mi a rajság? Ki nevezi magát annak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 13:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha cigány mondja, akkor azt jelenti, hogy menő cigány, ha meg fehér (rasszista) ember mondja, akkor azt, hogy bunkó cigány
2/9 anonim válasza:
vaságyastól 40 kilós, széles terpeszben és dinnyével a hónuk alatt plázában vagy pláza környékén szűk cuccokban feszítő, telón hangosan zenét hallgató ne nézz rám mert fejberúglak kinézetű egyének... főleg negyed fél vagy egész cigányok...
3/9 anonim válasza:
Cigány szó. Jelentése: "úr, király". Ebből már kitalálhatod, hogy ki nevezi magát így.
4/9 anonim válasza:
raj az arra utal h menő király, kb ez a jelentése is. kifele sokat kell mutatni, arannyal, márkás cuccal. keletre baran kultúrának hívják, az az, mikor 16 szobás palotákat építenek 10 méteres tetővel, közben vannak benne 4en.
5/9 Asdválasz válasza:
Cigányok hívják magukat rajnak, ami azt jelenti hogy ők mennyire "királyok, kemények", stb és ők ezzel felsőbb rangúnak érzik magukat a többi embertől.
6/9 anonim válasza:
Bárki, bőrszínétől függetlenül, aki annak mondja magát, valójában hitvány, alávaló, utolsó senki féreg. Csak hát nem mindenkiben alakult ki európai értékrend, akkor sem, ha pár száz éve itt él.
7/9 anonim válasza:
A nem idén barnult egyének nevezik magukat rajoknak,de szerintem inkább szánalmasak.Van egy zenész példaképem(Személyesen is ismerem.)Nekem ő a raj.Dolgozik,magától érte el a dolgokat,és tényleg tud valamit a tag.Nekem ő a raj,nem aki azt mondja nekem,hogy idézem:,,a cipőm többet ér mint a szaros életed".Volt már rá példa többször is.
8/9 anonim válasza:
Szerintem, az olyan kis***ök, akik h***e sapikban, tövig letolt farmerben és nagy fuxokban járkálnak. ( néha a k***áikkal )
9/9 anonim válasza:
Indiai nyelvekben jelent a radzs, rádzsa "királyt". Angol írásban "raj", "raja". Aki a szót a köreiben elterjesztette, bizonyosán tekintély volt: vagy a vastagabb aranylánccal, vagy a több leült évvel. Az angol kiejtéssel nem vesződött... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!