Bunkó voltam? Én nem éreztem annak
Az intim szférába való belépést még a legbecsületesebb embertől sem veszem szívesen. Főleg nem egy olyantól, aki feltehetőleg abból él, hogy kér/lop.
Szóval nem voltál bunkó.
Nem, én is azonnal gyanakszom (értsd: összefogom a táskám, zsebreteszem a kezem), ha valaki mellémáll.
Eről amúgy eszembe jut, hogy Velencében a nyáron városnézésen voltunk, egyfolytában kimeresztett szemmel, felfelé bambulva kódorogtunk, így nekimentem egy olasz nőnek, de úgy rendesen, azon az oldalon, ahol a táskája volt. Bocsánatot kértem, ő meg azonnal megnézte a táskáját és a ruhája zsebét. Nem esett jól, de abszolút meg tudtam érteni, mert én is hasonló módon cselekedtem volna hasonló esetben. Az, hogy jólszituált szőke diáklány valaki (mint én), az manapság már nem garancia semmire sajnos...
25/N
nem voltál az.
nyilván ha előbb látod a gyereket, lehet, másképp reagáltál volna, pl. nincs pénzem, nem tudok adni.
hiába koldul szerencsétlen, akkor sem így kéne, hogy belemászik a képedbe. ő volt a bunkó, hogy ilyen közel állt hozzád.
Nem koldult, csak odaállt mellém, azt hittem így hamarabb sorra kerül.
Igen, én is a letegezés miatt kérdezem.
szerintem biztos, hogy koldult.
de ha mégsem, akkor sem voltál az, ne legyen lelkiismeret-furdalásod, fiatalok között természetes a tegeződés, akkor is, ha vadidegenek vagytok.
ha egy ügyintézővel beszélnél hivatalos helyen, akkor persze nem szabad letegezni, hiába vagytok egyidősek, de ebben a mondatodban nem volt semmi bántó, hidd el.
annak a fajnak ilyenek kell, mint pl.: "sicc "hess" "takarodj"
embereknek lehet úgy, ahogy írtad, nem voltál bunkó, csodállak, hogy ennyivel megoldottad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!