Sok idióta miért vagdossa magát?
Sok idióta miért vagdossa az ereit?
ezzel semmivel se lesz több ha meg a gond miatt ezzel semmi se oldódik meg.
+ ha sikerül is elvéreznie az idiótának és ha vannak szülei akkor szerinte hogy fogja fogadni?
sok idióta nem gondol semmire se .
vagy az egész 1 divatmajomkodás?
Ja igen elnézést a kérdésért :)
tipikus tini szintett irtál le :D
A szüleid nem törödtek veled szeirnted?
Oké nem tudom az előzményeid de akkor is törödhetek ha pl.: szigorúak lettek vonla mert a te érdekedben tették.
Düh,tehetetlenség .... erre való a gondolkodás probléma megoldás ."Nincsen lehetetlen,Csak tehetetlen ember,,
Meg sokan divatból is csinálták...
Még valami a harag elvakít vagyis túlzásokba eshetsz legtöbbször....
STB...
Nagyon sok dolog van ami miatt vagdoshatja magát az ember. Ez nem divatmajmolás. Dehogy. Kivéve ha valaki azzal akarja felhívni magár a figyelmet, hogy még a facebook-ra is felteszi a megvágott kezét. (ilyet is láttam már). Én erős vagyok, pedig nekem is nagyon sok dolog lenne ami miatt vagdoshatnám magam. Szüleim meghatlak egy autóbalesetben. Természetesen elvesztettem a fejemet, és egy buliban berúgtam, és ennek következtében bedrogoztak, és megerőszakoltak. A nagyszüleim jöttek értem a kórházba. Teljesen megváltoztam, mindenkit elzártam magam körül. Elvesztettem a barátaimat, és mindenkit aki fontos volt nekem. A szobámban voltam, és sehová sem mentem (iskolán kívül). A nagyszüleim nem törődtek velem, mert nekik a munkájuk olyan volt hogy sokszor hetekig nem voltak itthon, szóval a ház az enyém volt. Én pedig 16 éves. Nem rendeztem bulikat, én sem voltam buliban. Egyszerűen ültem, TV-ztem, és a halálomon gondolkoztam. Kiszedtem a pengét a hegyezőmből, és megvágtam magamat. Egyszer. És utána oldalra néztem, a szüleim fényképére. Egyszerűen nem értettem hogy lehetek ekkora idióta. Felálltam, megfürödtem, fodrásznál voltam, megváltoztattam a frizurámat, és ettem. (tudniillik 60-ról 35 kilóra fogytam) Teljesen megváltoztam, mert abban reménykedtem, hogy a szüleim látnak, és figyelnek rám.
Ez volt az én történetem. Most 27 éves vagyok, férjem van, és gyermekem.Két diplomás pszihológus vagyok.
Remélem kedves kérdező rájöttél, hogy nem csak olyan problémák miatt vagdoshatják magukat az emberek hogy valaki megcsalja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!