Csak szerintem lett mostanában teljes puccparádé a szalagavatóbál?
Figyelt kérdés
sajnos itt a 2.kerületben, és környékén fejenként 100.000 Ft alatt nem jönnek ki a szalagavatói költségek. nekem csak jövőre lesz, de bátyámnak most van és borzalom. és hiába mondom a tanárnőnek, hogy szerintem felesleges,béreljünk egy kisebb helyet vagy nekünk legyen rendhagyó a szalagavatóbálunk és kevesebb költségű, közli, hogy én inkább ne bujtsam fel az osztálytársaimat. pedig szerintem igazam van, nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen kényelmesen kidobjon ennyi pénzt egy alkalomra, ami "egyszeri és felejthetetlen az életben". és aki nem teheti meg, és emiatt nem tud részt venni a keringőben, mert nem tud egy 30.000 Ft-os ruhát bérelni, az nem érdekel senkit?! ti hogy gondolkodtok erről?2010. dec. 3. 00:12
11/12 anonim válasza:
Mi bajod van Miskolccal te senkiházi?
12/12 anonim válasza:
tegnap 22:37
Semmi, de ettől még tény marad, hogy az egy főre jutó jövedelem Miskolcon 1/3 akkora, mint Bp. II. kerületében, hülyegyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!