Mit szoktál kirakni a számítógépedre háttérképnek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 21:47
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
Nekem a munkahelyi gépemen arról a kisvárosról van egy nyári, távoli fotó háttérként beállítva, ahol felnőttem. Jót tesz honvágy ellen...
Az otthoni gépünkön a párom mindig egy-egy mozdony fotóját állította be (mozdonyvezető...), de aztán a legutóbbi évfordulónkon beállítottam egy képet háttérnek, amin ketten vagyunk (a nagy egóm... :D ), és ezt nem meri lecserélni egy vonatra sem. :)
13/21 anonim válasza:
14/21 anonim válasza:
Gyakran változtatom de általában természetképek, vagy valamilyen épületről, ami nekem tetszik. Vagy egy nappali szoba képe (a neten találtam pár jót), szóval ilyen interior dolgok. Na meg van néhány cgi-s is.
15/21 anonim válasza:
Pár éve már ez van (nehezen változtatok):
Mondjuk még a kevindart.com-ról szedtem le, ott élesebb. Nem nyújtottam meg a képet, hanem a két oldalán narancssárga a monitor, ami passzol a képhez.
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
nekem egy mekis crispy chicken :)
egyszer el kellet vinnem szerviszbe a laptopot, az asszonyka meg bekapcsolta és jót nevetett :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!