Ez bunkó megjegyzés volt?
Figyelt kérdés
Arról beszélgettünk a férjemmel, és neki az egyik barátjával, hogy mi a férjemmel alig férünk el a 200*140-es ágyunkon (mind a ketten elég magasak vagyunk). És akkor mondtam a férjemnek, hogy látja, neki is olyan kis csinos feleséget kellett volna választania, mint a barátjáé. Merthogy a barát felesége nagyon picike, kb 150-55 cm lehet, és vékony is (de tényleg csinos).2010. nov. 20. 23:18
1/6 anonim válasza:
Ha te mondtad, akkor nem feltétlenül, fel lehet fogni csipkelődésnek is, nem?
Kérdés, a férjed mennyire töprengett el ;)
2/6 anonim válasza:
Melyik részét gondolod bunkó megjegyzésnek? Én nem találom.
3/6 anonim válasza:
Ebben semmi bunkó megjegyzés nincsen, ennél tapasztalataim szerint sokkal erősebbek hangzanak el még munkahelyi közös ebédeken is. Viszont pozitív, hogy lelkizel rajta (hozzáteszem, ok nélkül). Remélem, továbbra is szép és hosszú életű marad a házasságotok!
4/6 anonim válasza:
Nem voltál bunkó, de ha tehetitek, vegyetek kicsit hosszabb ágyat.
:)
5/6 A kérdező kommentje:
Csak a férjem mondta, hogy szerinte bunkó megjegyzés volt, de most megnyugodtam ;) Én sem éreztem annak.
2010. nov. 21. 11:07
6/6 anonim válasza:
Ha a férjed vagy a barátja mondta volna, no az bunkó volna. De a te szádból nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!