Nem vagy rajta a Facebook-on? Miért?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 19:17
11/17 anonim válasza:
Én rajta vagyok, de az osztálytársaim, ismerősök egyszerűen, kinézik, kiközösítik azt, aki nincs fent. Aki nem tölt el minimum napi 5 órát, az "fura ember"... Megvannak sértődve, mikor a jelölgetésekről leveszem magam, 3 profilkép van rólam fent, és soha nem lájkolom senki bejegyzéseit, kommentjeit, és nem írok ki állapotot. Beteges, osztály 1/3a úgy indítja napot, gép bekapcsolás, facebook. Elmennek suliba, telefonról facebook, megbeszélik mivolt tegnap, ki lájkolt mit, milyen alkalmazást használtak, facebookra csinálnak képeket, hazamennek, és FACEBOOOOOOOOOOOOK, ez teszi ki a napjukat, szerintem szörnyű
12/17 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 00:19
Bocsi!!! Félrekattintottam, a zöld kezecskét akartam nyomni, nem a kéket! :(
13/17 anonim válasza:
Azért, mert (tudom rossz tulajdonság, de én is csak ember vagyok) fáj látni mások boldogságát, ha én a padlón vagyok (ami sajnos elég sokszor van), plusz nem akarom, hogy egy nyamvadt adatlap alapján ítéljenek meg sokan.
14/17 anonim válasza:
Első: minden tiszteletem! Én rajta vagyok ugyan, de tervezem letörölni magam, mert hasonló véleményen vagyok...
2.: Kifejtenéd, mik a veszélyei? Kíváncsivá tettél!
15/17 anonim válasza:
Én csak szimplán nem szeretem ha rajta vannak az adataim a neten :S Idegesít. Így is fenn van túl sok helyen az akaratomon kívül!
17/F
16/17 anonim válasza:
sokaknak túl bonyi az iwiw után, főleg az ismerős keresés miatt.
17/17 anonim válasza:
Nekem az már túl interaktív.. Az iwiw frappáns, hogy sok mindenkit meg lehet keresni, és ha akarok írok nekik. De ahogy a facebook-on ömlenek a felesleges információk, mindenkiről mindent meg lehet tudni.. Nekem ez sok. Jobban szeretnék a barátaimról úgy tudni, hogy hívnak, keresnek, hogy elmesélhessenek valamit, minthogy mindenkivel kommunikálnak üzenőfalon keresztül, és aki lájkolja az haver.. Szerintem egyáltalán nem építi (jobban) a kapcsolatokat, inkább felületessé teszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!