Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Érettségi találkozóra - csak...

Érettségi találkozóra - csak az osztályfőnöki órára, a vacsorára nem mennék - mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Szivem szerint valami nadrágos összeállítást - a szoknya nem igazán az esetem -, de nem sok ötletem van.

ápr. 3. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Amit szeretnél, rajtad kívül senkit sem fog érdekelni.
ápr. 3. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Láttam képet anyám, barátnőm és a saját osztálytalálkozómról is, az osztályfőnökin senki sem volt kisestélyiben :) Akik régen ruhások, szoknyások voltak, azok abban mentek, akik nem, azok meg nadrágban. Teljesen vegyes volt az öltözékük. Fiúk, vagyis mostmár férfiak között is volt farmeres meg ilyen öltönynadrágos is.
ápr. 3. 23:06
 3/5 A kérdező kommentje:

2-es: köszi az értelmes választ.

A kérdés, ha nadrágos öltözet, akkor milyen nadrág és milyen felsörész, ami megfelelö lenne, nem túl szimpla, de nem is túlöltözött?

ápr. 4. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy neked kényelmes. Nincs dresszkódja az érettségi találkozóknak.
ápr. 6. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem föleg az érdekelne, ki miben menne, konkrét javaslatokkal.
ápr. 6. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!