Fiúk, lányok, ti hogy áltok a barátok előtti meztelenkedéssel?
Figyelt kérdés
dec. 10. 05:15
21/33 anonim válasza:
#18 Az ilyen jellegű beszólás bunkóság, mindenkitől. Ugyan ez vonatkozik a női mellre is.
22/33 anonim válasza:
21
Hát bunkóság, de megesett nem egyszer.
"Haver én ekkora pöxxel inkább nem akarnék semmit a csajoknál" stb.
23/33 anonim válasza:
- "haver, nem is értem, mit akarsz azzal a csajoknál"
Azt kell válaszolni ilyenre:
- de a te vérző orrod is visszataszító lesz számukra
- nem is vérzik az orrom
Pufff
- de most már igen :-P
24/33 anonim válasza:
#20 "A bikinialsó fent maradása "azokon a napokon" más". Ha nincs minden alkalommal "az a nap".
25/33 anonim válasza:
Fiuk elott semmikepp. De tapasztalatom szerint lanyok elott se jo,mert felreerti. N
26/33 anonim válasza:
#20 " azt ugyanúgy nem szeretem, mint amikor valaki egyedül nem vetkőzik le", ami szerintem bunkóság.
27/33 anonim válasza:
Igen, egyetértek. Nálunk is van egy olyan, aki soha nem vetkőzik és csakis otthon tusol stb. Kijelentette, hogy őt aztán soha senki nem fogja ruha nélkül látni. És az a leggázabb az egészben, hogy sokszor megvetően néz rám vagy másra, amikor meztelenül vagyunk, mintha éreztetné, hogy ő mekkora ász, csak mert van rajta ruha. Ugyan nem szól semmit, de a lenéző tekintete rosszabb.
28/33 anonim válasza:
És amikor valaki egyedül vetkőzik le a tömegben?
29/33 anonim válasza:
#28 Egy dolog a tömeg, és más egy szűk körű társaság. De írtam, hogy azt se szeretem, amikor valaki egyedül vetkőzik le. #20 vagyok.
30/33 anonim válasza:
#27 Kérdés még, hogy "csak" nem vetkőzik le, mert ezzel jelzi, hogy magasabb rendű mint ti, vagy még legeltei is a szemét. Ha igen, az dupla bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!