Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » 1000 fős településeknek hogy...

1000 fős településeknek hogy van 17000 fős adok veszek csoportja?

Figyelt kérdés
Az ott lakók megosszák minden csoportba vagy mi?
okt. 16. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk a környező településekről is csatlakoztak, hm?
okt. 16. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A környékbeli emberek is belépnek.

Az én falumnak is van fb csoportja és vannak ott olyanok is akik sosem laktak itt.

okt. 17. 03:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom környékbeliek is benne vannak. Vagy a miénkben pl. kamu profilok, csalónak/sumáknak tűnő román, kínai hirdetők is vannak...

Bár ez a 17000 kicsit így is soknak tűnik egy 1000 fős településhez. Ha 1700-an lennének benne, az még teljesen érthető.

okt. 19. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Most meg is néztem a mi csoportunkat. Népszámlálás szerint kb. 5000-en laknak itt, a gyakorlatban kevesebben. A csoport taglétszáma 5691. Így a te példát tényleg soknak tűnik, kérdező. #3 voltam.
okt. 19. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!