Munkahelyen naponta többszöri levélváltás esetén illik minden alkalommal köszönni, akár pár perc után újra?
Figyelt kérdés
Szerintem nem kell, sőt hülyeség, de néha szoktam, ha a partner is. Nem akarok neki olyat írni, hogy elég egy nap mondjuk egyszer köszönni.okt. 15. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem kell
7 szavazat
1/3 anonim válasza:
Levele válogatja. Ha kvázi cset, akkor nem, de aláírni azért nem árt, legalább keresztnévvel. Ha kollégával levelezel és amúgy megoldható lenne a személyes megbeszélés, akkor a második után én odamennék, hogy mondja el gyorsan inkább. Én "távkapcsolatban élek" a kollégáimmal, másik országban, kontextusa válogatja, mikor kezdem köszönéssel, meg mikor nem. Ügyféllel a második-harmadik üzenet után nem köszönök külön (ha ugyanabban a thread-ben vagyunk és tényleg rövid idő telik el az üzenetek között, illetve a hangvétel is megengedi ezt a lazaságot).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
okt. 20. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!