Mi számítana helyes döntésnek ezzel az üggyel kapcsolatban?
Túl kevés az információ egy ilyen kérdésben tanácsot adni. ezért inkább szempontokat mondok.
Minden első dolog nagy dolog az ember életében. A bál a te korodtól még legalább 20 évig lényeges esemény (utána is csak akkor már lesznek fontosabbak). Tehát egy ilyen lehetőséget nem hagynék ki.
Egy táncórán muszáj lennie táncrendnek, mint egy iskolai tanórán. Tehát hogy ott összehoznak valakivel, az egy dolog. De egy bálon bárki bárkivel táncolhat, beszélhet stb. Tehát ez további indok, nyilván akadnak más fiúk, akikkel nem állsz hadilábon. Én lehetőleg mindenkivel táncolnék. Mindenki máshogy csinálja, és ez jó módszer a sokszínűséghez.
Még egy apróság. Én fiú vagyok. És tudom, a fiúk számára e kor különösen veszélyes (a lányoknak is más szempontból). Ekkor szeretne az ember a legmenőbb lenni, csak éppen nem tudja, hogyan kell. Ez elképesztően zavaró. Valaki félénk lesz, más meg agresszív. Majd lenyugszik pár év alatt.
Hagyd őket figyelmen kívül. Ha közelednek normálisan, fogadd hasonlóan. Ha durvák, szimplán menj másik társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!