Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi számítana helyes döntésnek...

Mi számítana helyes döntésnek ezzel az üggyel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Általános iskolás végzősök vagyunk, télen első bálozók, és egy héten egyszer táncórákat veszünk. Igen ám, mindenkinek tökéletesen ment a párba rendeződés, kivéve, annak a fiúnak aki először engem kapott. Bántott, meg undorodva megmosta a kezét, miután végeztünk, majd durván szidalmazott mire én behúztam neki egyet. Én nekem semmi bajom nem volt azzal kivel kerülök egybe, úgy vagyok vele nem kibírom azt a pár percet? Sőt alig vártam a bált is, ami hamarosan itt van, mivel hogy szerintem ez a lányok 99 százalékának az "álma úgymond". Nyilván nem mindenkit vonzz, ez de ez mellékes. Az a bizonyos fiú, már bocsánatot kért amiért úgy beszélt velem ahogy én is tőle. Azóta lett más párja, ami rendben van, a következő fiú akivel elvileg lennem kellene, utál szintén,mivel ők barátok azzal a fiúval akivel alapból kerültem volna össze magasság szempontjából. Én, a helyébe nem gyerekeskednék, én el is mondtam hogy azzal hogy ők fintorognak rám, nem velem bsznak ki, hanem magukkal. Ezt tánctanár, és osztályfőnök is elmondta nekik. Én nem utálom őt, nem fintorgok rá, ő rám igen, és ez nem az én problémám, persze még variálhatjuk a párokat, hogy olyannal legyek aki nem akadályoz abban óra közben hogy rendesen csináljuk, mivel ők kötekednek nagyrészt. És, az a bizonyos fiú kijelentette márpedig ő el sem jön, ha velem kell lennie, és ebben elvileg az anyja is benne van. Na hát, nekem is ugyanezt mondták hogy nem muszáj mennem, amennyiben nem szeretnék,de úgy érzem ez nem helyes, nem szeretnék csalódást okozni. Ez egy, nem a legnehezebb, de még is nehéz döntés, szóval mit tehetnék? Mi lenne a helyes döntés részemről?

szept. 12. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Menj, el megfogod bánni ha kihagyod
Ne menj
6 szavazat
 1/2 A kérdező kommentje:
Ui: Nem tettem semmit ellenük, és nem is szándékozom a pletykákból ismernek mind amik nem igazak.
szept. 12. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Túl kevés az információ egy ilyen kérdésben tanácsot adni. ezért inkább szempontokat mondok.

Minden első dolog nagy dolog az ember életében. A bál a te korodtól még legalább 20 évig lényeges esemény (utána is csak akkor már lesznek fontosabbak). Tehát egy ilyen lehetőséget nem hagynék ki.

Egy táncórán muszáj lennie táncrendnek, mint egy iskolai tanórán. Tehát hogy ott összehoznak valakivel, az egy dolog. De egy bálon bárki bárkivel táncolhat, beszélhet stb. Tehát ez további indok, nyilván akadnak más fiúk, akikkel nem állsz hadilábon. Én lehetőleg mindenkivel táncolnék. Mindenki máshogy csinálja, és ez jó módszer a sokszínűséghez.

Még egy apróság. Én fiú vagyok. És tudom, a fiúk számára e kor különösen veszélyes (a lányoknak is más szempontból). Ekkor szeretne az ember a legmenőbb lenni, csak éppen nem tudja, hogyan kell. Ez elképesztően zavaró. Valaki félénk lesz, más meg agresszív. Majd lenyugszik pár év alatt.

Hagyd őket figyelmen kívül. Ha közelednek normálisan, fogadd hasonlóan. Ha durvák, szimplán menj másik társaságba.

szept. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!