Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakitől elnézést kérek...

Ha valakitől elnézést kérek egy mondatban, arra illik válaszolni? Vagy nem szükséges?

Figyelt kérdés

aug. 12. 18:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon fontos számomra hogy jó véleménnyel legyen rólam.
aug. 13. 14:20
 12/12 CsiIIag Zoltán válasza:

Kedves Kérdező!

Annyit támpontot tudok neked adni máris, hogy a kapcsolatnak minden esetben a kölcsönösség elvén kell alapulnia.

Ha nem így működik, nem érdemes többet bele fektetni.

Bár nincs köze a barátságnak és a szerelemnek az üzlethez. De analógiaként jól szolgál.

Ha csak te raksz bele, vagy csak ő, a többet adó félnek előbb-utóbb elege lesz, és méltatlannak érzi majd a helyzetét, ami mindenképp az aszimmetrikus kapcsolat romlásához vezet.

A te belső jóllétedhez a saját, egészséges meggyőződésedre van szükség.

Ha másnak adod az erődet, azáltal, hogyan ítélnek meg éppen, nagyon sok vihart kell elszenvedned. Függhet a másik aktuális hangulatától, az értékrendjétől, és még sok minden mástól is.

Egy egészséges ember tudatos. Érzelmileg önálló, rendelkezik határozottsággal, és képes énhatárokat húzni.

Egy működőképes kapcsolathoz szükség van minimális emberi minőségre.

Ha ignorálnak, és nem közlik az okát, a kérésed ellenére sem, az nem a te hibád. Ennél többet nem tehetsz.

Nézd meg az egyik videót, és ha felkeltette az érdeklődésed, válogass magadnak a csatornán.

8 jel, hogy gyermekkori traumát hordozol

https://www.youtube.com/watch?v=vdHwyKBFuvw

Föltétlen néz körül itt is, ha a fenti kínált tartalmak szimpatikusak.

https://www.youtube.com/@bennfentes77/videos

Nárcisztikus személyiségzavarral foglalkozik főleg a csatorna gazdája.

Ismeretlenül elmondom neked, engem úgy neveltek, hogy nem vagyok szerethető. Nyíltan kimondták otthon, évtizedeken keresztül.

Nekem is nehéz egészséges minta nélkül az emberi kapcsolatokban kiigazodni, nem csak neked.

Ezért is ajánlottam látatlanba a csatornákat, mert feltételezhetően hasonló gondokkal küzdesz te is.

aug. 18. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!