Miért viselnek a nők is egyre gyakrabban nyilvánosan?
Kevés a nyilvános wc.
Finnországban a turista utak mellett vannak wc-k.
És ha férfi pisil az út szélén az nem igénytelen, csak ha nő?
Bármi lehet. Pl. régóta utazik és nincs WC a közelben, beteg és gyakrabban kell mennie, nem tudja tartani.
Az ilyet nem illik észrevenni, nem kell vele foglalkozni.
Mert úgy vannak vele, hogy ha a férfiaknak szabad, akkor nekik is. A nők húgyhólyaga eleve kisebb, ráadásul a húgyvezeték hossza és elhelyezkedése miatt a vizelettartás is nehezebb. Ha valakiknek szükséges az utcán ürítenie, akkor azok a nők és nem a férfiak.
Megjegyzem, ha nekem 24 év alatt egyszer sem kellett annyira pisilni, hogy ne bírtan volna ki hazáig, akkor élek a feltétekezéssek, hogy mások is nyugodtan viselkedhetnének kulturáltan.
Egyszer kellett csak nyilvános helyen vizelnem, miután 4 órát utaztam busszal és előtte még hármat vártam egy olyan állomáson, ahol nem volt nyilvános wc. Előtte innom kellett, mert 30 fok volt, ezért kerestem egy bokrot.
Nyilván kényszer de jobb, mint összepisilni magam és úgy utazni még 3-4 órát 2 nagy bőrönddel.
A férfiakat nem veszed észre olyan könnyen mert mi csak lehúzzuk a sliccet egy bokor mögött de egy nőnek ez körülményesebb.
A legtöbben nem is vállalják be, ezért is van olyan nagy sor egy nyilvános rendezvényen a női WC előtt.
Amúgy kevés a nyilvános WC az országban. Máshol minden parkban és boltnál van WC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!