Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy rózsaszín öltöny túl...

Egy rózsaszín öltöny túl extravagáns lenne bárhová, ahová elegánsan kell felöltözni?

Figyelt kérdés

Elvis Presley stílusa miatt nekem is van egy rózsaszín öltönyöm és imádom.

Eddig még nem hordtam, mert azt gondoltam, hogy nem fogják odaillőnek tartani.

Ti mit szólnátok, ha mondjuk az esküvőtökre így jelennék meg:

[link]

aug. 2. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta fodor-bodor-habos-babos-csipke, nekem jó. Főleg, ha a kísérőd is rózsaszínbe megy.
aug. 2. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Ez nagyjából világos szürkés halványlila ("Lilac Purple Dusty Light", ott van lent), nem rózsaszín, nincs vele probléma.
aug. 2. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Egy rózsaszín öltöny igen, de amit linkeltél, az nem rózsaszín.
aug. 2. 23:58
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as

Már pedig nekem olyan van.

És jó lenne, ha megindokolnád, hogy miért

aug. 3. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Mit miért? Miért nem rózsaszín? Azért, mert egy rózsaszín öltöny az ilyen:

[link]

aug. 3. 00:11
 6/8 A kérdező kommentje:

5-s

Hogy miért lenne túl extravagáns 🥱

De, ha azt mondod, hogy nem rózsaszín akkor szívesen felveszem az olyan alkalmakra

aug. 3. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Azért, mert bármilyen öltözetű társaságból kilóg, teljesen magadra vonod vele a figyelmet. Mármint egy rózsaszínnel így lenne.

De mondom, ez nem rózsazsín. Vagy inkább mondom így: ez nem túl extravagáns, teljesen átlagos világos öltöny, vedd fel nyugodtan!

aug. 3. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogyha "elegánsan kell felöltözni", akkor várhatod, hugy sokan fognak összasúgni: "bu.zi állat, he-he-he".
aug. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!