Akik előre megcsináltatják a sírjukat, de még „nem halnak bele”, azok is visznek virágot rá?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 18:50
1/9 anonim válasza:
feltételezem nem. a gyertya csak a holtaknak "jár".
2/9 anonim válasza:
Hé ez nem ér! Tegnap pont ezt kérdeztem az öcsémtől a temetőben!
:)
3/9 anonim válasza:
Nem, miért tennék?
Amúgy meg a sírodra idővel mást is temethetnek (és temetnek is), de az urna örökké a tiéd.
4/9 anonim válasza:
nem valószínű. Azért csinálják meg maguknak a sírt, mert ők legalább törődnek a többiekkel, és nem terhelik őket ezzel, ezért csinálják meg maguknak.
5/9 anonim válasza:
Butaságot csinálnak mert a sírhelyet igénybevételkor meg kell váltani. Namost ha két év múlva maghal valaki és temetnek akkor ismét meg kell váltani ha kettős sírhely mindíg mind a kettőt.
6/9 anonim válasza:
nem kell az egészet újra váltan csak a váltás és az elhalálozás közti külömbséget
7/9 anonim válasza:
én a múltkor vittem a sajátomra.
+Bélabácsi 133/F
8/9 anonim válasza:
A párom nagyszülei is megcsináltatták, de nem viszünk/visznek rá semmit. (Remélem még sokáig nem is kell. Papa 85 éves, Mama 81 éves)
Nálunk 25 évre lehet megváltani egy sírhelyet és nem kell megváltani még egyszer amikor "használatba" veszik.
Tudom, mert anyuék 2 éve váltották meg és apukám idén halt meg. :(
9/9 N.Balu válasza:
Nem akarok kekeckedni, de muszáj lesz...
Én rengeteg ember sírjára szívesen vinnék virágot. :)
De a sajátomra nem.
Ez még nekem is túl abszurd, túl morbid lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!