Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ezek szerint van bennem...

Ezek szerint van bennem cigány vér?

Figyelt kérdés

Bocsánat hogy tőletek kérdezem, csak mert nem tudom hogy ezeket csak beképzelem-e vagy tényleg van-e bennem.

Valahogy az egész lényemen érzem hogy van bennem cigány vér, valahogy a cigány zenére fel pezsdül a vérem el kezdek csettintgetni, és megfigyeltem hogy a magyarok keze nem nagyon jár mikor táncolnak. A cigányoké viszont igen, csettintgetnek, az ujjukat "rázzák" (szóval tudjátok mire gondolok). Amelyik részre gyanakszok ott titkolják azt a családfát egyszerűen semmit nem mondanak el róluk. A cigány zenére úgy tudok táncolni mint egy cigány lány, ugyan úgy jár a lábam és ez csak jön, soha senki nem tanította, és soha nem is volt kimondva hogy na cigány vagyok, vagy cigányok vagyunk. De ez is érdekes hogy nekem az alap emberi kinézet az olyan mint a cigányoké. Mármint remélem értitek, tehát a magyarnak a magyar az átlag de nekem valamiért a cigány. Persze itt nem a putris , degenerált fajra gondolok. Kinêzetre is cigány lányos vagyok. Fehér a bőröm viszont annyi fehér cigány van. Egyébként azt sok magyar nem tudja, hogy sok oláh cigány lenézi akik nagyon barna cigányok. Igazából mindegy ki milyen magyar vagy cigány csak jó ember legyen. Csak szeretnék tisztába lenni vele

2024. jún. 1. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Hát ezt mi nem tudjuk neked megmondani. Előfordulhat, hogy igen. De maga a kultúra tetszhet és érdekelhet anélkül is, ez még nem bizonyíték semmire.
2024. jún. 1. 21:17
 2/16 A kérdező kommentje:
#1 jó rendben. De egy magyar nem tud cigányul táncolni. Én viszont nagyon tudok
2024. jún. 1. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem siman elkepzelheto.
2024. jún. 1. 21:35
 4/16 anonim válasza:
80%
Magyar vagy és tudsz cigányul táncolni szóval csak létezik
2024. jún. 1. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esély rá bőven
2024. jún. 1. 22:02
 6/16 A kérdező kommentje:
#4 hát szerintem a kettő teljesen üti egymást. Megnézném hogy egy magyar mennyire tud cigányul táncolni. Semennyire!
2024. jún. 1. 22:17
 7/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
73%

[link]

majd megtanulnak

mi van akkor ha van es mi van ha nincs?

2024. jún. 1. 22:31
 8/16 A kérdező kommentje:
#7 én még ennél jobban tudok. És nem tanított senki
2024. jún. 1. 22:32
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
És csak hobbi szinten tolod?
2024. jún. 1. 23:16
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Kiben nincs? 😅
2024. jún. 2. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!