Miért kell kiöltözni? Miért kell inget fel venni? Miért ez a tisztelet módja
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 09:33
1/17 anonim válasza:
Így alakult az évszázadok során. Amíg nem volt fürdőszoba, napi tisztálkodás, pláne mosógép, addig egy fehér színű galléros felsőt tisztítani igencsak nehézkes volt, ezért munkához nem vettek fel ilyet (akkoriban a munka nem az irodában üldögélést jelentette), csak ünnepekre. Akkoriban ha meg akartál tisztelni valakit, a másik opció nem a feliratos vadiúj póló volt, hanem a mindennapi munkában elkopott, elkoszolódott cucca az embereknek.
3/17 anonim válasza:
A szokásokban ne keressél logikát!
4/17 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül tisztelet. Szokás!
5/17 anonim válasza:
Tényleg, vajon miért is kelti a tisztelet benyomását, ha valaki a hétköznapinál több figyelmet fektet a megjelenésébe? Vajon miért kelt ez jobb benyomást, mint ha csak befújom magam old spice-szal és és magamra húzok egy farmert és egy pólót? El nem bírom képzelni én sem.
6/17 anonim válasza:
Szerintem van alapja... azért az mégiscsak tiszteletet sugároz, ha valaki jó minőségű, szép ruhában van jelen egy nemesebb eseményen, nem gyűrött, lógó pizsamában.
7/17 A kérdező kommentje:
Szóval az a tisztelet más felé ha másnak adom ki magam? Az, hogy felhúzok egy pólót azzal kifejezem, hogy én ki vagyok. Azzal, hogy felhúzok egy inget azzal csak másnak adom ki magam. Az, hogy kinek mi igényes vagy szép az szubjektív. A pólóimról eszembe se jutott volna soha, hogy igénytelen
2024. jún. 29. 20:51
8/17 anonim válasza:
Azzal, hogy felhúzol egy inget, azt fejezed ki, hogy fontos számodra annyira az ember, akivel találkozol, hogy jó benyomást akarsz rá tenni. Azzal, hogy pólót húzol fel azt fejezed ki, hogy leszarsz mindenkit magadon kívül.
9/17 anonim válasza:
Az már régen rossz, hogy vki csak akkor önmaga, ha egy bizonyos ruhadarabot hordhat, tök mindegy, mennyire igénytelen.
10/17 A kérdező kommentje:
Ez egy hatalmas baromság. Azzal, hogy kifejezem magam azzal másokat leszarok? Ez eléggé irracionális. Nem mondtam olyat hogy akkor vagyok önmagam. Ilyenkor használni kéne a szövegértési skilleket. Azzal fejezem ki magam. Egy ingben senki sem tudja megmutatatni azt, hogy ki is ő valójaban. Ez lenne a tisztelet? Akkor az emberiség a velejéig romlott
2024. júl. 1. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!