Akik naturista szellemben nevelik a gyereküket, textiles helyeken is szabadabban hagyják meztelenkedni mint mások?
Figyelt kérdés
2024. máj. 2. 11:13
1/11 anonim válasza:
Igen. nem baj, ha szokja, hogy a természet = természetességgel. nyilván nem 25 évesen, de X korig simán.
2/11 anonim válasza:
Tudjuk, hol mit illik, annak megfelelően van a gyerek is felöltözve. Azt viszont szomorúan konstatálom, hogy régen sokkal természetesebb volt a meztelenség, mint ma. A mi gyerekkorunkban 5-6 éves korunkig temészetes volt, hogy a gyerekek jelentős részén nem volt fürdőruha a strandon, ma meg már az újszülöttön is van, sehol nem látni olyan szülőt, aki anélkül engedné a gyerekét strandolni.
3/11 anonim válasza:
Nem, de eleve nem szeretünk textiles helyre menni. A prüdéria egyre aggasztóbb mértéket ölt, és sajnos egyre többen bélyegeznek meg pedofilnak alaptalanul is bárkit. Sajnos sokan szexet látnak a meztelenségben, ami gyermek esetében elfogadhatatlan. Pedig a naturizmusnak annyi köze van a szexhez, mint egy bútorboltnak, ahol ágyakat is árulnak, amiken majd szexelni fognak az emberek.
4/11 anonim válasza:
na igen, abszolút osztom,, amit a 2+3-as írt. én még úgy nőttem fel vidéken, hogy simán lementünk otthonról a Tiszához ruha nélkül 7-8 évesen is, és egész nap elvoltunk a haverokkal. ma pedig hallom, nemhogy elhagyott helyen de öltözőkben se szeretnek levetkőzni, annyira szemérmesek.
5/11 anonim válasza:
Nekem nem volna bajom vele, de úgy néznek ránk, mint a véres rongyra, ha pucér a gyerekem.
Nincs még egy állat, amelyik annyira utálná a saját testét, mint az ember.
6/11 anonim válasza:
Én igazából nem értem a kérdést. Milyen textiles helyen és milyen szabad szellem lehet ott? Én levetkőzni a gyerekemet csak a naturista strandon hagyom. Nem igazán járunk máshova. De ha iskolai kirandulasra vagy textiles rokonokkal megyünk bárhova, mi ott nem engedjük ruha nélkül futkosni. Nem is tudom, hogy volna ez másképpen.
7/11 anonim válasza:
A meztelenségnek természetesnek kellene lennie, és nem szabadna össze téveszteni, keverni a szexualitással.
8/11 anonim válasza:
Engem kb 3-4 éves koromig hagytak engem is meztelenül a nem naturista strandon. Utána már gondolom én is szégyenlősebb lettem, de szerintem 5 éves korig, óvodás korban nincs ezzel semmi baj sincs.
9/11 anonim válasza:
Fixen így van, engem is elég sokáig hagytak pucérkodni, érdekes, sosem szóltak be.
10/11 anonim válasza:
Ritkán járunk textiles strandra. Ha mégis, akkor ott fürdőruhában vannak a gyerekeink. Utálják is. Olyan 4 éves korukig azért ott is előfordult, hogy meztelenek voltak. Inkább utazunk egy kicsit és megyünk Berénybe nudizni velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!