Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy kérnétek elnézést, ha...

Hogy kérnétek elnézést, ha szabadság alatt zavarnátok?

Figyelt kérdés
Egy Klub-tól szükségem volt egy anyagra (határidős) és hívtam az illetékest. Mondta hogy szabadságon van, de a határidő miatt elküldte nekem. Azóta nagyon bűntudatom van, hogy szabadság alatt zavartam, de nem tudtam, hogy szabadságon van,(sehova nem volt kiírva) és valahogy szeretném a tudtára adni, hogy ne haragudjon, hogy szabadságon zavartam...
2024. ápr. 4. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem írtad hogy hány éves vagy de az írásodból fiatalnak,tapasztalatlannak tűnsz. Én nem nézlek le ezért, amit írtam azt a saját érdekedben írtam.Én is a saját bőrömön tapasztaltam meg ezeket.

Az utolsó írásidból látszik hogy igazából a másik félre haragszol. Nem is értem miért akarsz elnézést kérni tőle, semmi okod nincs rá. Ez egy pitiáner kis semmi, ilyenen nem szabad fennakadni hogy "lehetett hallani a hangján", el kell engedni, vagy visszadobhatod a labdát valami ilyesmivel: -De tudtad hogy ma van a határidő, nem?

2024. ápr. 5. 08:33
 12/14 A kérdező kommentje:

11: A te írásod pedig nem fiatalságra, hanem bunkóságra hajaz.

"De tudtad hogy ma van a határidő, nem?"

Alapjáraton nem tegezem, a másik meg , hogy mi köze van neki ahhoz, hogy nekem határidős bármi is és szükségem van egy anyagra? (Én sem tudtam, hogy az még kellene fog, nemhogy ő)

És miért is vágnék vissza? Ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel? Ez aztán a hozzáállás, semmi értelme nincs. Csak sokan azt hiszik, hogy azzal, hogy "visszaszólnak" na majd jól megmondták neki...

Azt meg sehol nem írtam, hogy haragszom. Azt írtam, hogy rosszul esett, és nagyon kellemetlen volt a beszélgetés.

2024. ápr. 5. 09:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Jól van, ha szerinted én bunkó vagyok(nem tudom mivel sértettelek meg), az meg aki egy emailt nem tud küldeni hogy szabadságra megy utána meg picsog hogy felhívják valami miatt, ő pedig nem.

Egyszerűen a fiatalságod miatt annyira túl kompenzálsz, hogy már szitok szónak veszed amikor én direkt írtam hogy én nem nézem le a fiatalokat. Na mind egy én lezártnak tekintem a dolgot, az okos már kárán tanul a buta meg a sajátján tartja a közmondás.

Sok szerencsét kívánok neked!

2024. ápr. 5. 11:02
 14/14 A kérdező kommentje:

13:

Nem hiszem el, hogy tényleg nem érted, de szerintem csak nem akarod.

"vagy visszadobhatod a labdát valami ilyesmivel: -De tudtad hogy ma van a határidő, nem?"

Ez mi, ha nem bunkóság?

Nem akarom magyarázni, már leírtam a véleményem.

Sok szerencsét neked is!

2024. ápr. 5. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!