Hölgynek hívni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és "hölgyem"nek hívtak, ez normális?2024. márc. 4. 20:57
A kérdező szavazást indított:
miez
fr
3 szavazat
2/4 anonim válasza:
Igen. Fiatal lányokra is mondják.
3/4 anonim válasza:
Attól függ ki mondta és HOGY hol!!
Fiatal vagy tehát,
iskolában enyhén cikiz ilyenkor a tanárod, mert nem egészen helyesen válaszolsz kissé nagyképűen, kevés ismerettel.
Utcán veled egykorú: akkor vagy tetszel neki, vagy (ezt szerintem egyből látszik).
Idősebb bácsi a lépcsőházban vagy kedves akar lenni, vagy biden, s akkor KERÜLD...
TL ahogyan akkor ott érezted, én nem agyalnék ezen utólag, de lányok másképp is gondolhatják.
helyszínen döntsd el legközelebb, s azonnal! önvédelemből.
4/4 anonim válasza:
Elvileg a "kisasszony" lenne a normális, de ez azokban a kultúrákban is kezd kikopni, ahol kb. 20-30 éve még általános volt.
Ahogy #5 is írta: hely és alkalomfüggő. Mondhatta valaki ókonzervatív udvariasságból és iróniából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!