Tényleg nem illik úgy beszélgetni, hogy cigi van a szánkban?
Figyelt kérdés
2024. febr. 24. 11:59
2/8 anonim válasza:
Ezt úgy érted, hogy általánosságban cigizés közben, vagy hogy kifejezetten azokban a pillanatokban, amikor a szádban van? Szerintem illik rákérdezni, ha nem dohányzóval vagy, hogy zavarja-e ha rágyújtasz, és ha azt mondja, hogy nyugodtan, akkor nem illetlen dolog. Ha a másikra gondoltál: vedd ki addig a szádból, amíg beszélsz, tartsd addig a kezedben :D
4/8 anonim válasza:
1) Az érthetőség rovására megy.
2) Azt jelzi, hogy a cigaretta fontosabb, mint a beszélgetőpartner. Ugyanaz, mintha ennél, vagy rágóznál közben.
5/8 Senior Séf válasza:
Ez nem kérdés. Ha beszélsz, azt valakihez teszed. Azt a valakit pedig illik megtisztelni azzal, hogy tisztán artikuláltan, ha szükséges, arcjátékkal színesítve közlöd mondandódat.
6/8 rmf730 válasza:
Ha pont cigizek és valaki odajön beszélgetni akkor el kell h döntse h akar e valóban beszélgetni vagy lényegtelen apróságokon akar aggódni amik a lényegen semmit nem változtatnak. Mindennek két oldala van…
7/8 anonim válasza:
Tényleg nem illik úgy beszélgetni (meg amúgy sem értem miért tartod a szádban Popeye módjára, közben meg küzdesz, hogy a füst elvakít :)
Sőt, cigizni sem illik nemdohányos mellett.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a pofátlanság legfelső határa hogyha valakivel beszélgetsz és cigi van a szádban
És mellékesen ugyanez a telefonnyomkodás is
Nem csináljuk mert bunkóság a másikkal szemben mert ezzel azt mutatod hogy téged egyáltalán nem érdekel a másik ember akivel éppen beszélgetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!