Csak engem ráz ki a hideg, ha 20 évesek csókolommal köszönnek? 38N
"A klasszikus illem szerint férfiak így köszönnek a hölgyeknek."
Azok szerint, akik agyban még mindig középkorban élnek... a szomszédságunkban közismert őrült fideSSes nő pl. egyszer nyújtotta nekem a kis kacsóját, hogy majd mgecsókolom a kezét. :DDD Hát jól beégett, amikor ez nem történt meg... :))))
Nem a középkorban, csak 20-30 éve. Akkor is voltak, akiket zavart, de a legtöbben elvárták.
Tudom, hogy neked ez már történelem, de képzeld, akkor már volt rockzene, farmer és fogamzásgátló.
"Nem a középkorban, csak 20-30 éve. Akkor is voltak, akiket zavart, de a legtöbben elvárták."
Idos osztalyfonokom mondta meg 2014-ben, hogy 18 eves korunktol mar ne csokolomozzuk a felnotteket, mert dedos... azt is mondta, persze ferfiaknal ha nonek mondjak, ELMEGY. De nem azt mondta, hogy ez egy szokas lenne. Pedig muvelt magyar tanar, Erdelybol szokott at a karpatok geniusza uralkodasa idejen...
Borzasztóan röhejes és idejétmúlt a csókolomozás. 30-as ffi vagyok, kb. 14 éves koromig köszöntem így időseknek, utána már elhagytam.
Aldiban a huszonéves kasszás lányoknak is van, hogy csókolommal köszönnek idősebb férfiak, hát láthatóan nem tetszik nekik :D Borzasztóan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!