Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Minden apró dolgot megköszönök...

Minden apró dolgot megköszönök és minden apróságért bocsánatot kérek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

pl: ha tesizünk és véletlen túl gyengén dobom meg a labdát és a társam nem tudja elkapni egyből bocsánatot kérek.

Amikor egy fiú előre enged ,kinyitja előttem az ajtót megköszönöm a fiúk pedig soha nem mondják hogy szívesen vagy nincs mit (vagy nem is kellene nekik mondaniuk?)

2010. okt. 16. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán attól tartasz, hogy megsértesz valakit? Ne tarts tőle. Csak lazán. :)
2010. okt. 16. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy a kedves, figyelmes gesztusokat megköszönöd nem baj. De nem mindegy, hogy hogyan mondod. Ha eddig nem így tetted, akkor amikor megköszönsz valamit, nézz mélyen az ember szemébe. A lehajtott fejjel elmormolt köszi rosszabb, mint a semmi.

Sport közben mindenért bocsánatot kérni számomra pl. idegesítö. Kérhetne mindenki fél percenként bocsánatot. Kérj bocsánatot, ha tényleg szükséges, jó dolog, hogy tudsz bocsánatot kérni. Tesinél pl. kérj bocsánatot, ha valakit erösebben megütöttél, de ha félredobtad a labdát azért, ne. És nyugi.

http://www.youtube.com/watch?v=sPHMnREkLiY

2010. okt. 16. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:

ha előre engednek, azt én is meg szoktam köszöni.

az lesz a szép, ha majd azért is bocsánatot kérsz, mert bocsánatot kértél. (:

2010. okt. 17. 03:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Talán túl fontosnak találod, amit mások gondolnak rólad.

Hidd el, nem azt gondolják, amit hiszel, hogy gondolnak:))))

Olvass olyan könyveket, mint A most hatalma, és lazíts:)

2010. okt. 18. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem is baj! Ilyen vagyok én is!
2010. okt. 19. 13:21
 6/9 Sándor9448 válasza:
Én semmiért nem szoktam bocsánatot kérni,nem azért mert bunkó vagyok hanem mert a tetteimért vállalom a felelősséget,amit meg nem én tettem azért mért én kérjek bocsánatot...?
2010. okt. 20. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:

előzőnek:

ha valakire véletlen rácsapod az ajtót, vagy ilyesmi, akkor mit mondasz?

2010. okt. 20. 18:54
 8/9 Sándor9448 válasza:
nem csapom rá az ajtót,ha még is akkor sem mondok semmit,bár ha valami öreg asszon vagy valami "nagy" emberre csapnám akkor azt mondaná hogy Elnézést...
2010. okt. 20. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:

ha a jelenség mögé nézünk

neked nem másoknak kell megfelelni, hiába mutatják ezt feléd mások, mert nekik érdekük, hogy Te megfelelj nekik, nem igaz.

Neked magadnak kell megfelelni. Igyekezz megismerni magadat, és vállalni magadat, és persze tanulj, fejleszd magadat.

Ne oda tedd a mércét, hogy ha szerény vagyok, és lemondok az érdekeimről, akkor nem harapnak belém, mert ez nem fog bejönni az életben! az idő meg megy !

Vagy Te is olyan, mint más ! Stramm vagy, fel a fejjel !!!!!!!!!!!!

2010. okt. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!