Az ember felelős az általa megosztott tartalamkért, vagy nem?
Banálisnak látszik a kérdés, ráadásul józanabban gondolkodó körökben elég egyértelmű a válasz, ugyanakkor úgy látom, hogy sokak szemében mégsem annyira.
Arról van szó, hogy valaki kiposztol vagy megoszt valamit. Sokak olvasatában mindegy is melyik, hiszen mihelyst kiteszünk/megosztunk valamit, onnantól akik látják, azok szemében a mi tartalmunk. Egy poszt vagy megosztás az nem egyéb, mint az engemet követő emberek "arcába tolni" az illető tartalmat. Aztán ha netán valaki ktikával illet egy egy ilyet, akkor megoszlóak a reakciók. Van, aki szerint "semmiközödhozzá, tekerdtovábbhanemtetszik", ugyanakkor sokak mégis úgy vélik, hogy a közösségi médiában megosztott dolgainkért magunk is felelünk. Tehát nem kifogás, hogy "nem tudom igaz-e, én csak megosztottam. Szóval, ki hogy látja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!