Szoktatok félni Halloween napján vagyis október 31-én?
Miért félnék! Ilyenkor a temetők késő estig kivannak világítva,és a sok gyertya is ég. A szellemek különben sem jönnek ki a sírjukból!
Hallowent pedig nem tartunk,mert nem vagyunk Amerika utánzók,és kegyeletsértőnek érezném halottak napján mulatozni. Egy évben legalább egyszer jó érzésű ember megemlékezik az elhunyt szeretteiről! Mulatozni máskor is lehet!
Eee, Halloween október 30.-án van. :) A "mi Halloween"-ünket egy nappal arrébb tolták.
Amúgy semmi extra, ugyanolyan nap, ami 24 órából áll, mint a többi, oszt jónapot.
a sok agymosott amcsi-imádónak nehezére esik, na...
amúgy nem, mégis mi a franctól félnék,.. Kérdezősködj az "ezotéria" témakörben, ott vannak az oldal holdkórosai, szellemlátói meg ufók által elraboltjai... ők lehet,hogy félnek :D
Ugyan mitől félnék?
Hogy hülye amerikai gyerekek jelmezbe öltözve letámadnak és cukrot tarhálnak?
Na jó, akkor mégegszer, a Halloween nem amerikai ünnep. Ott is ünneplik, és a kereskedők nagyon jól megélnek belőle. (A karácsony sem amerikai, és azzal is ugyanezt csinálják)
A kérdésre: Nem szoktam félni. Sokkal félelmetesebb nekem este az utcán, vagy a sötétben bárhol és bármikor. Ha vannak is szellemek (nem tudhatjuk), miért kéne félni tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!