Erre illik válaszolni, vagy nem? Ha igen, akkor mit?
Szóval járok ilyen különórára, de ez inkább tanfolyamjellegű, de rendes tanár tartja, akit ugyanúgy tanárnőnek szólítunk, magázunk, stb.
Most kaptam egy sms-t, hogy a mai óra elmarad. Nem tudom, hogy erre most illik-e válaszolni valamit? Mivel 10-en vagyunk a csoportban, nem biztos, hogy szeretne 10 sms-t kapni, viszont ha meg nem írok vissza, nem gondol bunkónak?
Válaszoljak rá vagy ne? Ha igen, akkor mit?
Én is így gondoltam, csak bizonytalan voltam egy kicsit.
Köszi a válaszokat! :)
tudom hogy már nem aktuális a kérdésed, de szerintem azért annyit jó/érdemes/illik válaszolni ilyen esetben amit az utolsó válaszadó írt.
Már csak azért is, mert ha már a tanárnő "vette a fáradságot", hogy értesített benneteket, akkor illik nektek is "venni a fáradságot", hogy jelezzétek, hogy tudomásul vettétek. Tehát nem csak megkaptátok az sms-t, de el is olvastátok.
Főleg ha esetleg lelkiismeretes tanárról van szó, akkor legalább "megnyugszik", hogy rendben, senki sem fog potyára oda menni az órára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!