Az amerikai tinik, középikolások miért nem szégyenlősek egymás előtt?
Itthon nálunk se szégyenlősek azonos neműek előtt az emberek
Uszoda zuhanyzóban is simán mászkálunk egymás előtt
Kolis voltam ott 8 fős teljesen nyitott zuhanyzók voltak mindent láttunk
Ugyanúgy nyaralás alatt se csináltunk unokatesókkal gondot az átöltözésnél mindenkinek ugyan az van
A strandon valóban magunk köré rakunk egy törcsit legalább de ez is inkább azért van mert a többiek megbotránkozva kezelnék pedig úgyis tudják a fiúknak mi van a lábuk közt.
Ennyiből szerintem sem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Az egyéntől és szituációtól függ, hogy valaki komfortosan érzi magát meztelenül vagy sem. Nem lehet kijelenteni, hogy minden amerikai tininek tök oké a meztelenség vagy akár ugyanazoknak akiket láttál nem egy medencés partin hanem egy más szituációban is elfogadható lenne.
Például itt ez a felmérés, biztos van más is de itt is az látszik mennyire helyzetfüggő és hacsak nem a párjuk előtt, a legtöbb ember kellemetlenül érzi magát meztelenül ha nyugat, ha kelet, ha Európa ha USA akkor is. Azzal egyébként is vitatkoznék hogy Nyugat-Európában a Kelettel szemben sokkal általánosabb a pucérkodás mert az én tapasztalatom az, hogy a ruszkiknál jóval elfogadottabb mint amit bárhol máshol láttam Európában. Elég nagy szaunakultúrájuk van ahol tök bevett a meztelenség, vízkereszt alkalmával meg kész tömegek gyűlnek össze a fagyos vízben mártózni ott is nők, férfiak vegyesen meztelenül vannak, persze vannak akik hagynak egy gatyát magukon. Birkozó meccsen is nem azt mondom a pálya közepén, de simán ott a szélén elfordult fal felé fordultak aztán úgy vetkőztek sokan. Szóval ez szerintem pont nem ilyen "bezzeg nyugaton" téma.
"én meg a mosdóban szereettem volna átvenni. Meg js kérdezte hogy miert vagyok ilyen szégyenlős."
Az ilyenek meg engem pl. tökre felcsesznek. Miért nem tök mindegy neki te hol öltözöl, ennyire csekkolni akarja a kolbászt? :D Ha neked a mosdóban jó átöltözni akkor menjél oda, nem vágom mi köze hozzá vagy miért kell a másikban emiatt rossz érzést kelteni. Miért vagy ilyen... Mintha legalábbis magyarázkodnod kéne amiatt hogy te ki előtt mit akarsz megmutatni magadból és mit nem. Az is ugyanolyan normális, ha te nem a közösségi öltözést preferálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!