Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Finoman szoktál jelezni a...

Finoman szoktál jelezni a sokáig maradó vendégnek, hogy most már talán ő is mehetne?

Figyelt kérdés
Mondjuk délutáni vagy kora esti buli van, és jó a hangulat. A vendégek nagyjából este tíz körül távoznak. De minden társaságban akadhat egy-egy személy, aki nem veszi észre magát és ellenne vígan éjfélig vagy valamivel tovább. Ha te nem akarsz tovább beszélgetni vele, ilyenkor te szólsz neki, hogy te is fáradt vagy és inkább lefeküdnél vagy nem akarod megsérteni őt és nem szólsz semmit neki?
2023. máj. 11. 07:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még a hazaküldős kávéról. Eddig azt olvastam, hogy a polgári világban a kávé mellé konyak és szivar járt, az urak és a hölgyek gyakran külön is mentek ilyenkor.
2023. máj. 13. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok : Burzsuj korokben megy az elondulos kave. Ilyen csaladban senki nem mondja ki az igazsagot.
2023. máj. 21. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!