Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ma volt a temetése egy kollégá...

Ma volt a temetése egy kollégám édesapjának.Holnap ha találkozunk bent illik megkérdezni, hogy milyen volt a szertartás,vagy vmi erre irányuló dolgot?Vagy csak annyit, hogy hogy érzi magát?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk túl közeli viszonyban egyenlőre,nem akarok tolakodó lenni sem,de ő mondjuk mindig nagyon közvetlen velem.

Azért ez a kategória mert teszik mellékesen a pasi, és mert az emberek rovatban általában alig van válasz.

2023. ápr. 14. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pl a részvénnyilvánítást is utáltam. Mindenki más, másra van szüksége.

A hogy vagy elég, aztán beszél róla ha akar.

2023. ápr. 15. 01:37
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Leginkább hagyd békén és ne az apja temetéséről akarj cseverészni vele.

Nem is értem, hogy merült fel benned a gondolat...

2023. ápr. 15. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

És de, nyomulni meg nyalni akrsz neki - ha eddig nem találtál rá alkalmat, nem most kell elkezdni.

Nevetséges, de komolyan.

2023. ápr. 15. 07:02
 14/14 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy van. Hallgasd meg, amit mond, de ne kérdezd meg, milyen volt a szertartás. Aztán ajánld fel neki, hogy szívesen meghívod egy teára, kávéra, hogy picit kikapcsoljon az agya.
2023. ápr. 15. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!