Nők! Voltatok már férfi mosdóban? Leskelődtetek?
Figyelt kérdés
mármint a piszoáros résznél, ha volt ott pasi?2022. okt. 27. 20:27
1/11 anonim válasza:
Drága Oh-Marbella! Őszintén kérdezem, hogy mi ebben a jó, hogy hetente kiírod ezeket a leselkedős-piszoáros kérdéseidet???
Mi a célod vele?
2/11 anonim válasza:
#1 vagy pontokat gyujt hogy utana tudjon nagyszunetben hencegni vele, vagy siman elmeroggyant perverz barom.
3/11 anonim válasza:
Természetesen, én ott lakom a férfimosdóban :)
4/11 anonim válasza:
Egyébként milyen nő az aki a férfimosdóban leskelődik? Ez nem inkabb fordítva szokott lenni?
5/11 A kérdező kommentje:
3: hogyhogy ott laksz? :)
2022. okt. 27. 21:41
6/11 anonim válasza:
Hát tudod a kérdésed miatt fogtam a hálózsákot és lejöttem ide az aluljáró wcjébe
7/11 anonim válasza:
Igen, voltam férfi mosdóban, ugyanis a női mosdóba nem engedett be az automata, nekem viszont kábelt kellett fektetnem. Tehát beosontam a pasi budiba ahol este 10 körül egy lélek sem volt és nyugodtan lefektettem a kábelt. Remélem élvezted ezt a perverz ámde igaz történetet.
8/11 anonim válasza:
Pfejj, dehogy!
Nem nézem meg akárkinek a micsodáját, pláne nem egy baciktól hemzsegő közvécében!
Nekem ahhoz szellemileg is vonzódnom kell valakihez, hogy a teste is érdekeljen kulturált körülmények között.
9/11 anonim válasza:
Nem de megvárjuk hogy bejöjjön a női wc-be egy
10/11 anonim válasza:
Sokszor voltam, egyszer sem leskelődtem, elvégre nem érdekel senki töppedt farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!