Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Angliában miért szokták...

Angliában miért szokták kinevetni a bajbajutott rendőrt ahelyett, hogy segítenének neki az emberek?

Figyelt kérdés

Facebookon több videót láttam erről, pl.: Egy rendőr nadrágostól beleakad egy kerítésbe, és fejjel lefelé lóg, ehelyett nemhogy segítenének többen, hanem még röhögnek rajta nagy hanggal, meg sokan videózzák. Majd jóval később segít neki pár járókelő, sokan elmennek a bajbajutott ember mellett.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=AzxQNUvJrww

[link]

2022. okt. 22. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Szamomra nem vicces. Sot, ahol en lakom, ott egy ember igy halt meg. Feltetelezesek szerint elveszthette a kulcsat (nem volt nala), hat atmaszott a sajat keritesen, csakhogy felakadt es orakig logott ott. Mikor reggel megtalaltak, halott volt.

Amugy en birom a rendoroket amugy (nem, nincs ismerosom rendor, es nem, nincs fetisem, csak kepes vagyok aterezni ugy am block a helyzetuket, es erre csak azt tudom mondani, hogy respect).

Tuti segitettem volna ennek az embernek.

2022. okt. 22. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Okádékok mindenhol vannak. Ez civil részről volt undorító. Persze nem tudhatjuk ott milyen gyakran vannak rendőri túlkapások.
2022. okt. 22. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Fúúú és most egyetlen eset alapján te azt szűrted le, hogy egy egész országnyi ember szokása ez? Hát gratulálok a borotvaéles logikai érzékedhez...
2022. okt. 22. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Még tudtam volna linkelni hasonló videókat, Facebook dobta fel őket. Azért kérdeztem.
2022. okt. 22. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogyan kell ilyen videókat linkelni vagy egyáltalán megtalálni, de egészen biztos vagyok bvenne, hogy sok olyat is lehet találni, amin emberek segítenek a bajba jutott rendőröknek. Tehát nem, amit írszt az nem angol szokás, hanem néhány egyedi eset, amit te valamiért népszokásként akartál beállítani.
2022. okt. 22. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
Az igen, szót emelek a gyűlölködés, gyalázkodás ellen, és ezért 0%-ra vagyok pontozva. Tényleg egyre lejjebb van a színvonal ezen az oldalon...
2022. okt. 22. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezek a videók nagyrészt megjátszottak.. arra mennek , hogy minél többen megnézzék. Pénzt kapnak ha elérnek egy bizonyos számú nèzettséget.

Az a tudatlan aki beből ezeknek.. már bocs :)

2022. okt. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!