Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illik elmennem a temetésre? A...

Illik elmennem a temetésre? A gyerekeim szeretett nagymamája haldoklik, aki exanyósom volt 20 évig. Ugyanez a személy a közvetlen munkatársam anyja, aki a gyerekeim nagynénje. De a jelenlegi páromnak nem tetszik h el akarok menni majd. 7

Figyelt kérdés
46 éves nő vagyok. 10 éve van egy párom. Az előző páromtól van két gyermekem. Egy 14 éves lány és egy 22 éves fiú. Az előző párommal 20 évig voltam együtt kb. Az anyjával gyakran találkoztam. Az exem testvére a közvetlen munkatársam. Az exanyósom haldoklik. Úgy érzem kötelességem elmenni a temetésére. Még meg sem halt de a jelenlegi párom már ezen veszekszik, hogy miért akarok elmenni. Szerintetek? Úgy gondolom már csak a gyerekeim miatti tiszteletből illik. Meg h osztozom a fájdalmukban. Ez miért bűn? Várom a véleményeket

2022. okt. 6. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 gondolom fél, hogy fellángolnak a régi érzelmek, mert egy temetésen "természetesen csak azon jár az ember esze"...
2022. okt. 7. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Mert az exem anyja
2022. okt. 7. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De te csak a volt férjedet zártad ki az életedből, nem a családját. Az anyjával, gondolom, semmi bajod nem volt.

Ha a saját személyéért esetleg nem is, de a gyerekeid kedvéért meg a kolléganőd kedvéért mindenképpen menj el. Gondolom, a volt sógornőd is elmenne a te szülőd temetésére, és neked jól is esne.

2022. okt. 8. 06:29
 14/16 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Ha ilyenért veszekedne a párom, akkor én is elkezdenék vele veszekedni 2-szer hangosabban, hogy ő is jöjjön el. Ekkor látná, hogy kár volt a veszekedést elkezdenie. Ha sértődöttet játszik, akkor én is , mert nem jött el velem.

Ne hagyd magad!

2022. okt. 20. 12:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Ez nálunk nem jön be. Ő napokig sértődöttet játszik. Ha én nem oldom a feszkót akkor hetekig duzzogna.

Közben meghalt szegény néni. Elmentem a temetésére mert a kislányomat levittem falura. Ő ott is maradt utána. Én hazajöttem. Hamarabb hazaértem mint a párom, úgyhogy fel se tűnt neki. Nem is kérdezte meg. Szóval a várt balhé elmaradt szerencsére

2022. nov. 28. 12:30
 16/16 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Hát én azt se bánnám, ha hónapokig duzzogna. :)
2022. nov. 28. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!