Illik elmennem a temetésre? A gyerekeim szeretett nagymamája haldoklik, aki exanyósom volt 20 évig. Ugyanez a személy a közvetlen munkatársam anyja, aki a gyerekeim nagynénje. De a jelenlegi páromnak nem tetszik h el akarok menni majd. 7
De te csak a volt férjedet zártad ki az életedből, nem a családját. Az anyjával, gondolom, semmi bajod nem volt.
Ha a saját személyéért esetleg nem is, de a gyerekeid kedvéért meg a kolléganőd kedvéért mindenképpen menj el. Gondolom, a volt sógornőd is elmenne a te szülőd temetésére, és neked jól is esne.
Ha ilyenért veszekedne a párom, akkor én is elkezdenék vele veszekedni 2-szer hangosabban, hogy ő is jöjjön el. Ekkor látná, hogy kár volt a veszekedést elkezdenie. Ha sértődöttet játszik, akkor én is , mert nem jött el velem.
Ne hagyd magad!
Ez nálunk nem jön be. Ő napokig sértődöttet játszik. Ha én nem oldom a feszkót akkor hetekig duzzogna.
Közben meghalt szegény néni. Elmentem a temetésére mert a kislányomat levittem falura. Ő ott is maradt utána. Én hazajöttem. Hamarabb hazaértem mint a párom, úgyhogy fel se tűnt neki. Nem is kérdezte meg. Szóval a várt balhé elmaradt szerencsére
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!