Mit szóltok Santiago Cuneo tettéhez? (Erzsébet királynő halála kapcsán)
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 14:46
4/10 anonim válasza:
Úgy gondolta, épít egy kis hazafias imázst.
A főnökein múlik, hogy marad e.
5/10 anonim válasza:
Ritka érzéketlen húzás. Függetlenül attól, hogy kedvelte-e vagy sem, meghalt egy emberi lény. Erre pezsgőt bontani finoman szólva is tapintatlan, bunkó dolog.
6/10 TappancsMancs válasza:
Vannak ugyan előzményei, de egy halálesetnek sosem örülünk és nem lehet méltatni az eseményt.
7/10 Kroms válasza:
Ja, ha valaki leírja az igazságot, törölve lesz a hsz-e? Akkor jó szórakozást a visszhangkamrádhoz.
8/10 A kérdező kommentje:
Én mint kérdező, nem töröltettem semmit, és mivel nem vagyok itt moderátor, ezért nem is töröltem (nem is törölhettem) semmit.
2022. szept. 11. 20:56
9/10 Kroms válasza:
Ez esetben azoknak szólt, akik gyáva módon jelentgetik, ami nem tetszik nekik.
10/10 anonim válasza:
Ha egy argentin ember arra gondol, hogy II. Erzsébet országa hadban állt velük, argentin fiatalokat öletett meg, stb. - akkor normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!