Hogy merészel néhány férfi ennyire alpári, primitív módon viselkedni? Az ilyenekkel mit lehet csinálni, hogy észhez térjenek?
Ismeretségemből eddig két férfi olyan alp@ri, felháborító módon viselkedett olyan helyzetben, amit nyugodt, KULTURÁLT módon kellett volna megbeszélni, elintézni, hogy hallatlan. Annyira felháborodtam ezen, hogy napokig a hatása alá kerültem. Értek ezalatt olyat, hogy ordibálás, anyázás, 'leqrvázás', minősíthetetlen hangnemben való "reakció-változat".
Egyik lányismerősömet is hirtelenjében úgy leordította a pasija,hogy csak "pislogtam". (A lány rosszul érezte magát, nem mindjárt válaszolt neki, hogy mi a probléma?) Ezt is például nem lehetett volna ordibálás, csapkolódásmentesen elintézni a férfi részéről???!!!
Kérdezem: az ilyen férfiak mégis mit képzelnek magukról? Hol van a tisztelet? A kulturált viselkedés?
Pláne nővel szemben?!
Tiszta "égő" utólag, hogy ilyen gusztustalan mentalitású férfi került az ismeretségembe, de előre ezt nem lehetett tudni!
Nekem is "kijutott már" ilyen viselkedés férfitől! Kérdezem: milyen jogon, milyen alapon engedhető meg ilyen ocsmány viselkedés?
(Külföldi férfiak - saját tapasztalatom! - akiket ismerek, soha nem bánnának így nővel!!!)
12:02: hát igen, ennyire ráérek, ugyanis teljesen el vagyok képedve az ilyen minősíthetetlen, alpári stílustól!!!!!!!!
MERT ENGEM NEM ÍGY NEVELTEK!!!!!!
Én külföldön élek,és bizony sajnos itt is előfordulnak az alpári,gusztustalanul kiabáló férfiak..Főleg ha már ittak is..A barátnőm férje angol,és nemrég olyan káromkodás,qrvázást levágott a bevásárlóközpont előtt,hogy a rendőrök is kijöttek..
Hidd el nekem a külföldiek is ugyanilyenek,csak nem látod,nem vagy minden nap a társaságukban..Ahogy most én sem a magyarokkal érintkezem így én nem is találkozom ilyen magyar férfiakkal(de ettől függetlenül elhiszem,hogy ilyenek)
Hogy miért viselkednek így? Egyszerű! Mert a társadalom ezt a képet fogadja el..Ettől lesz egy fiatal csávó menő a haverjai között.Mert a szülei is ilyen szellemben nevelték fel..Mert fogalmunk sincs az illemszabályokról,a tiszteletről..Mert a média szerint "éljen a szabadság,éljen a szex" korszaka..
Akkor mégis mit vársz? A nők sem különbek,hiszen hallottam már nőt is ordibálni,hisztizni..Amikor már egy általános iskolás fiúnak az a fő gondja,hogy mekkora a farka,és egy tini gyerek a jogaival hozakodik elő,addig ilyen marad minden..Addig rendszeresen fogsz ilyen viselkedésű embereket látni nemcsak otthon hanem külföldön is..
(húúú mesélhetnék sztorikat,hogy milyen alpári viselkedésük van külföldön a férfiaknak.,...)
Nem fog tetszeni sok embernek a véleményem, de ez nem tart vissza attól, hogy megfogalmazzam - és leírjam.
Én gyengének tartom azokat a férfiakat, amelyeknek ilyen dühkitöréseik vannak, - nemes egyszerűséggel azért, mert nem csak attól férfi a férfi, hogy "eggyel több végtagja van", hanem attól is, hogy tud uralkodni az indulatain.
Többnyire azok a férfiak nem tudnak uralkodni az indulataikon, amelyek többet képzelnek magukról, mint amennyit valójában érnek a társadalomban, - talán ebben látják a gyógyszert a fogyatékosságaikra, sok férfinál "érv" a dühkitörés, és az ilyen férfiak, amikor egymásra találnak, egyetértően bólogatva meg vannak arról győződve, hogy hibátlanok, tökéletesek, - elvégre ők
"A teremtés koronái"...
Más kérdés, hogy minek a korona, ha nincs hová felrakni...
Más!
A nők nem sok mindent tudnak ez ellen tenni, - maximum elhatárolják, elszeparálják magukat az ilyen férfiak társaságától, - de van más is, amit megtehetnének:
Kifinomultan rá kellene érezniük a női szerepre.
A férfiakban is sok hiba van, a nők sem "angyalkák", - pusztán kiszolgáltatottabbak azoknak a társadalmi normáknak, amelyek Magyarországon honosak.
Annyit még tehetnének a nők - megelőző jelleggel, - hogy megtanulnak a női szerepükkel élni, és elfelejtenek ugyanezzel a szereppel VISSZAélni.
Utóbbitól garantált, hogy "ökölbe szorul a férfi bokája", - az már más, - de nem közömbös - kérdés, hogy milyen vérmérséklettel reagálja le az érintett férfi az őt érő vélt, vagy valós sérelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!