Ön vizelés után meg szokta mosni a kukiját a csap alatt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 19:10
21/32 anonim válasza:
Húgycső végébe dugó. Vagy makksapka. És akkor előtte is és utána is tiszta a kuki.
23/32 anonim válasza:
20 akkor van gond amikor nyilvános wc-ben megy a kamaty.
24/32 anonim válasza:
Higiénikus megoldás, de kivitelezhetetlen sajnos sok esetben, ezért szerintem elég max felitatni a maradék pisit, hogy ne az alsó szívja fel.
Én együttlét után mosom meg belül nagyon alaposan.
25/32 anonim válasza:
Otthon igen, de mások előtt nem csinálok ilyet.
26/32 anonim válasza:
Esetleg rendszeresíteni kéne ilyen célra egy kis vizet erre a WC-ben pl. kancsóban, talán ki is próbálom. Szerencsére egyedül élek, így senki nem kérdez rá.
27/32 anonim válasza:
Ez a kancsós ötlet tetszik. Ajánlani kellene a nyilvános l-WC üzemeltetőknek is. Hátha...
28/32 Ferenczi Andrea válasza:
Nekem nincs olyanom. De a párom w.c.használat után a kézmosás mellett megmossa a kukijàt is. Mint ahogy én is a puncimat pisilés után. Ez alap. Kivéve,ha nem otthon vagyunk.De akkor nedves törlőkendőt használok.
29/32 Kólauborkával válasza:
Azt értem én, hogy ott pisilés után mindenki megmossa, de a hugycsövet is átmossátok kefével? :D mert ha az kimarad, akkor bizony a boxerbe is kerül 1 csepp minimum…
30/32 anonim válasza:
"a csap alatt"
Hát, az sajnos komoly technikai probléma miatt kizárt.
A csap kifolyója meg a mosdókagyló széle közti távolság kb. 35 cm. Az én szerszámom pedig a 35 cm-hez képest szégyenletesen rövid, egyszerűen nem ér el a csap alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!