Baj az, ha engem zavar, hogy pl. a kelenföldi metró/vonat aluljáróban nem lehet úgy jegyet venni, hogy a két oldalamon nem állna két "keselyű", aki arra vár, hogy milyen visszajárót dob nekem a jegymasina?
Ez mennyire normális? Illetve velem van a baj?
Ez a máv vagy bkk munkatársait nem zavarja?
Odajön két idegen, amikor jegyet veszek és a visszajáróra várnak. Hatalmas sor van és mindenkihez odaállnak.
Fizess bankkártával.
Vagy vásárolj jegyet telefonon a MÁV alkalmazásban - így még 10% kedvezmény is jár.
Én pont ezért álltam át teljesen elektronikus jegyekre, mert elegem volt a pénztárakból. Vagy körbeállják az embert, vagy a pénztáros bunkó, vagy nem tud visszaadni, vagy nem akar visszaadni, vagy pont akkor romlik el az automata amikor kifizettem a jegyet és a pénzt még. beveszi, de a jegyet már nem adja ki...
Jó is volt amikor még a Sanyi bácsi az állomáson adta a kéregjegyet...
Az a helyzet, hogy megéri nekik. Kaposváron laktam és sokszor hallottam a vonaton amikor kérték a 90%-os jegyet Kelenföldig. Beszélgettem a kalauzokkal, hogy hogy is van ez, hogy minden nap látok menni csapatostul 90-essel embereket Kelenföldre. Ők mondták, hogy eljárnak koldulni Budapestre iparszerűen.
340Ft a jegy. 700 Ft-ból megfordulnak. Lehet számolgatni mennyi plusszal jönnek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!