Magyarország nem Kelet-Európa?
Kedves utolsó hozzászóló.Nem,nem vagyok zsidó s még gazdag sem,sőt barnabőröm sincs.Azért lennék antimagyar mert elmondtam az igazságot a magyar felnőttek mentalitásáról?
A legkisebb részletről te is meggyőződhetsz: Menj ki sétálni az utcára,s nézd meg az embereket.Egyik sem mosolyog a másikra(pedig a mosolyhoz semmire nincs szükség csak akaratra),ellenben mindegyik a többit vizslatja hogy öltözik,mit csinál,keresik a "fogódzót" h mit nézzenek le egymáson.
Így van ahogy írod kedves kérdező.
Ausztriában nyaraltunk ahol mindenki mosolygott, és már annyira megszoktam, hogy mikor átértünk a határon és bementünk egy nagy üzletbe én is mosolyogtam az emberekre, egy nő pedig szabályosan vicsorított rám viszonzásképpen, "Igen, hazaértem," gondoltam magamban. De attól, hogy ez a sok önsajnáló szürke egér ilyen, mi azért ne legyünk, és csak azért is mutassuk meg, hogy igenis lehet boldognak lenni (sőt kell is) akár milyenek a körülmények.
A komment megírásának időpontja: ma 19:52
Tisztelt Kerdezo!
Igen sajnos ezert Balkan Magyarorszag es ezert posztszovjet gondolkodasu emberek orszaga! Amire a kommentedet irtad saj egy teljesen hetkoznapi hetkoznapi reakcio. Ma egy jobboldali kisebbseg akik szerncsere ma meg kevesebben vannak ugy gondoljak, hogy minden baj okozoi a ciganyok, zsidok es ha valaki csak ugy mint Te felhivod a figyelemet letezo jelensegre ami a tobbseghez is kapcsolhato akkor nem fersz bele az ideologiajukba hiszen mikent gondolod, hogy nem csak a 2 fentebb emlitett kisebbseggel vannak gondok? Es akkor jon, hogy antimagyar, cigany, zsido, komcsi, bertollnok, hazaarulo vagy!
Es toluk ne varj olyan valaszt aki a kommented utan valaszolt, hogy igen vannak bajok de oldjuk meg kozosen! Ilyet soha ne varj...Es sajnos Magyaroszagon igy soha sem lesz valtozas! Hiszen ha nem ismerik az emberek a hibajukat (vagy nem akarjak megismerni utobbi rosszabb) akkor hogyan valtozhat egy orszag?
Es az a baj, hogy kulfoldon is ez a velemny akik mar jartak Magyaroszagon altalaban ezt tapasztaljak, persze le lehet sz.rni magasrol ki mit mond de mi a jobb ha kellemes elmenyekkel tavozva visszajonnek vagy ha ilyen tapasztalatokrol beszelnek a szomszedjuknak aki meg nem tudja hol fogja tolteni a nyarat es lehet egy ilyen velemeny utan 1 biztos, hogy nem Magyarorszagon :(
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:38
Szépen körülírtad :)
Utolsó hozzászóló:
Megtalálsz minket pl a bevásárlóközpontok,büfék pénztárjánál.Mi megnevettetjük a személyzetet két mondattal,mögöttünk a sok idióta meg háborog hogy feltartjuk a sort(Mert az az 5mp nem mindegy ám az ő drága életéből...). Vagy az utakon(kivétel pest belváros),ahol 40-50végiggurulunk az utcán és a sok idegbeteg bemutat meg dudál(mert szintén nem ér rá,mindenki későn kelt fel és éppen elkésik az üzleti tárgyalásáról ha nem nyomja 200-al...). Vagy gyalogosan egy bavásárlóközpont tetején egy eldugottabb helyen olvasva. Vagy az orvosnál,ahol magam elé engedem a fél sort(Komolyan,beteg vagyok,úgysem megyek dolgozni akkor minek siessek?). Remélem hasznos választ adtam :)
Hajajj :)
talán még megérem, hogy mindenki befejezi a jajveszékelést és elkezd cselekedni..?
Eszak-Amerikaban elo valaszo,
Itt, Ausztraliaban is ugyan ez a helyzet a magyar csoportokban.
„Magyarország nem Kelet-Európa?”
Én annak örvendek, hogy ennyi nagyszerű ember van az országban. Az én tapasztalatom az, hogy a magyarok nem undorítóbbak mint mások, - van olyan dolog amit lelki tükörnek lehetne nevezni, ez nem más mint az embertársunk; a szép a jó dolgok melyeket mi másokban látunk, bennünk is jelen vannak, másképp nem ismernénk rá. Legyünk hajlandók a jót a szépet saját honfitársainkban is észre venni, meglátni, a magyarok túlnyomó része is nagyszerű ember. Én csak ritkán találkozom az általad jellemzett emberekkel, úgy idegenek mint magyarok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!