Miért van az, hogy alk. Grafikus szakra járok, és művész-lelkek helyett:beképzelt, nagy arc, piás fiatalokkal vagyok egy osztályban?
Azt hittem, hogy egy művészeti szakon sok az "elvont" egyéniség, és végre megtalálom azokat az embereket-összehozz velük a sors-, hogy közös témák, élmények, vélemények és egyebekben egymásra lelünk. Ehhez képest, nagycsalódás az osztályom. Mindennap hülyeségekről beszélnek, lényegtelen dolgokról. pl.: úgy bevágtam a fejem múltkor;- hú, te is? Én is, az úgy volt, hogy:... és tényleg ilyen bevertem a fejem, meg jajj de hülye vagyok, alapvetően hülyeségekről beszélnek.
egyébként Budapestről van szó.
Én falun laktam, és talán ezért szokatlan?
Én is művészeti szakra járok, de ott is beképzelt libák vannak, bulizós lerészegedős (drogos-nem vicc) , akik mindenkinél nagyobbra tartják magukat...
Szerencsére nem mind ilyen, vannak még páran kivételek akikkel normálisan megvagyok.
Ez a mai generáció. És megint csak szerencsére vannak olyanok, akik nem csúsztal le ...
Mondjuk én nem Budapesten lakok...
Manapság ez a művészlélek általában. Én csak művészg3cinek hívom a stílust. Nekem is van ismerősöm ilyen, most pultoslány, mert a nagy művészkedésében szétfüvezte az agyát és kirúgták a művészetiből, aztán a gimiből, aztán a szakközépből.
Tudod ez olyan divatos meg vagány meg elvont. Elég soknak azt jeleni művésznek lenni, hogy benyomnak/beszívnak verik rá a mellüket, és még azt is hozzá tudják tenni a nagy sál-tornacipő kombóhoz, hogy ők ám tényleg ilyen művészeti szakra járnak, szóval nagyon igazi művészek ám.
Én ezért hagytam ott az egyetemet...Halálra szekáltak.
Viszont többre is vittem, mint jópár beképzelt évfolyamtársam.
Mármint nem azt mondom, hogy hagyd ott az iskolát, csak próbáld maximumot kihozni az egészből.
Az önmarketingelés nagyon fontos, az előadásmód...
Nálunk amúgy sokan a tehetségtelenségüket, lustaságukat akarták takargatni a nagyképűséggel, "arcoskodással".
Nemrégiben beszéltem egy volt évfolyamtársammal msn-en, meséltem neki egy kiállításról...és azaz érdektelenség, egyszerűen nem érdekelte az adott művész, inkább nyavajgott valami rettentő szomszéd-balhéjáról.
Drogzás, pia---> Sajnálom de ezek a dolgok azon kívűl, hogy rosszak 2-ről minimum 9-re redukálják a kreativitás szintet.
Amúgy nincs olyan művész a kedvenceim között, aki nem élt hedonista ill. önromboló életmódot... Akik szentéletűek voltak sosem tudtak olyan magával ragadót és nagy horderejűt alkotni. Kivétel Pilinszky, de nekem az a gyanúm, ha szereket nem is használt, de valamiféle betegsége biztos volt... Ja, de dohányzott. Ilyen extázisokat nem lehet tiszta fejjel kitalálni.
Ebben igazad van, viszont nagyon sok embernek nem válik "hasznára" ez az életmód, mivel nincs mit ragozni a képzelt kreativitásukban.
Én is megiszom két pohár vörösbort mielőtt hozzákezdenék a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!