Mit lehet kezdeni a közterületre pisilő emberekkel?
Sziasztok!
Szokásává vált, hogy megállnak a házunk elött és mintha wc lenne ide pisilnek. Heti legalább 2 ember megáll itt. Ha szólunk neki max megrántja a vállát. Vicc hogy még csak nem is eldugott hely, a főút mellett vagyunk. Egyik irányba 500méterre másikba 2kmre benzinkút is van. Szépszó, kiirás hogy kamerával megfigyelt terület nem számít. Lehet valami mást is tenni?
Ismerősöm kapujába is rendszerrsen odahugyoztak. Ismerősöm elkapta a padast, beledöngölte a hugyba. Na, többször nem pisált oda senki.
Amúgy a kiabálás is tök jó ötlet, amit előttem írtak. + lefotózod, mintha mutogatna. 🙂
Ingyenes es nyilvanos WC-k kellenenek. A benzinkutakon sem mindig ingyenes a wc hasznalat. Ha az is, akkor is az emberek fejeben az van hogy vasarolni kell ahoz hogy a wc-t hasznald. En tobbszor alltam mar meg benzinkuton csak wc miatt es nem vasaroltam semmit.
Nalunk csak ingyenes wc-k vannak es a legkisebb boltban is van wc. Fura is mikor Magyarorszagra latogatok es a nagyobb benzinkutaknal automata van kihelyezve hogy dobjak be egy 200-at a wc hasznalatert. Mekinel meg koddal nyilik a wc ami a blokkon van rajta.
Nem éjjeli pisilökröl van szó! Hajnalban, ill napközben. Megáll kocsival, kiszál idepisil és megy tovább....
Amúgy fel lehet jelenteni, Itt van térfigyelökamera és mivel rendszámos autoval jön meg lehet fogni.
Köztisztasági szabálysértésnek minösül, ezt tudtam kideriteni. Most kiteszek a táblát, hogy a szemetelés, pisilés, stb... Feljelentést vona maga után. Meglátjuk hogy lesz a foganatja... ha még igy is szarik rá mindenki. Akkor elkezdek feljelentgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!